Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam1055
Toplam Ziyaret1686488

Bayramlaşma programında Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI tarafından Rehabilitasyon Merkezinde kalanlara Bayram hediyeleri ve harçlıklar verildi.

Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI ve beraberindeki protokol üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Engelsiz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.


Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI Sohbet havasında geçen ziyarette Rehabilitasyon merkezinde kalan gençlere hitaben yaptığı konuşmada, “Bayram programı dahilinde Engelsiz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yavrularımızla bayramlaşmak için geldiklerini, samimi bir ortamda bayramlaşma gerçekleştirdiklerini, burada kalanların her zaman gönüllerinde çok büyük önemi olduğunu , her fırsatta yanlarında olacaklarını ,ifade etti.

Ayrıca; Bayramlaşma programında Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI tarafından Rehabilitasyon Merkezinde kalanlara Bayram hediyeleri ve harçlıklar verildi.



928 kez okundu

Yorumlar

Garga garga gak dedi...     25/08/2012 02:46

Garga gardaşa katılıyorum.Devletin ilçebayı tüm vatandaşlara eşit mesafe3de olmalıdır.Hizmetlerini takdir ettiğimiz gibi,eksiklerini söylemek de en doğal hakkımız olmalı.Zannediyormusun Karaisalı çok iyi gelişiyor.Karaisalı büyüyor ama gelişmiyor.İlçemizdeki gerginlikler,şucu-bucu tasniflerini nihayete erdirip temiz bir sayfayı galiba açamayacağız.Şu güzelim ilçe,gene sahipsizleri oynayacak.İlçesi için en çok çalışan Karaisalılı,Karaisalılılardan olmalıdır.Vahit Bey,bu arada şu evlerimizi tir tir titreten dinamitlere kim son verecek?Bu ilçe gerçekten çok sahipsiz yahut güçlülerin saltanatı çoğunluğun hakkaniyetini istila etmiş durumda.
Misafir - Ne ve Neden

gaymakam     24/08/2012 08:06

Garaisali da sansür garaisali da sıkıntı hakim .Vahit abi lütfen bu haberi yayınla . Garaisali da gaymakam siyaset yapıyor zannedersem aile üyelerinin yarım bıraktığı işi tamamlamak niyetinde . Bu kadar öne çıkılıp siyasi partinin mensubu gibi davranılmaz lütfen ama lütfen herkese eşit mesafede durabilmeyi öğrenmesi gerekiyor.Sadece iktidar partisi yok bu ilçede .Farklı kesim görüş ve anlayışlar mevcuttur.
Misafir - garga@gmail.com

     24/08/2012 08:56

Bu güzelim mis kokulu ilçede tarihinde 100 yıldır ilk kez bir belediye başkanları ve personelleri 240.maddeden hakim karşısına çıktı.Bu ilçede bunun ilkkez yaşanması şartmıydı peki?.
Misafir - ilçe sakini

Vay vay vay...     24/08/2012 01:12

Şimdiki belediye başkanı değil sadece incelenmesi gereken.Bundan önceki AKP'li belediye başkanının da belediyeyi ne hale getirildiği iyi araştırılsın.Acaba kimin özrü kabahattinden büyük çıkacak?Vahit Şahin Beyefendi de konuyla ilgili aydınlatsın bizleri...Bu arada bugünjü dinamit sarsıntılarından rahatsız olan hiç Karaisalılı hemşehrimiz yok mu?
Misafir - Ne ve Neden

bildiklerini saklamak     23/08/2012 20:33

sn. yorumcular uzaktan kaval çalmayalım 8-10-eylül arası mülkiye müfettişleri geliyor bildiklerinizi istek ve taleplerinizi çekinmeden dile getirebilirsiniz bir yerde vatandaşlık görevi.bildiklerini söylemeyen suça ortak sayılır unutulmamalı meydan sizin.
ali çopuroğlu

     23/08/2012 15:42

güzel kardeşim gerçekci vatandaş dline ve eline sağlık ilçeyi ne güzel de özetlemişsin.Bu ilçe de seçilmişler de başta olmak üzere herkes aylardır değil yıllardır kış uykusundan uyanmadı.Ben bu gidişle de uyanmasını beklemiyorum kardeşim.BU ilçe bazı seçilmişler tarafından dipe vurduruldu.BU ilçede halkın sesi kısıldı.yorumlar ryapması engellendi.BU ilçede herşey gülllük gülistanlık gösterildi.Ama bizler biliyoruz ki bu ilçe bitirildi.Ve görüyoruz ki Sayın Kaymakamımız tek başına mücadele ediyor ve çırpınıyor.Koca ilçede tek başına herşeyi yapması isteniyor ve bekleniyor.Yazıklar olsun.BU ilçe ne zaman kabuğunu yırtacak ve bizler görecekmiyiz acaba??.
Misafir - ilçe vatandaşı

ne olacak bu ilçenin hali.     23/08/2012 11:13

arkadaşlar ve ilçedeki yöneticiler farkındamıısınız?sizler kış uykusundasınız ama sayın kaymakamımız Hidayet Bey tek başına ilçeyi sırtladı götürüyor.Ne olursunuz Allah rızası için şu kış uykusunu bırakın ilhbahar geldi geçti yaz gelip geçiyor hala ne uykusu bu anlamış değilim.Lütfen şu ilçeye hizmet için sizlerde elinizi şu taşın altına koyunuz.Herşeyi nasıl olsa kaymakam yapıyor diyerek her işi onun sırtına atmaktan vazgeçiniz lütfen.Lütfen bir silkeleniniz kendinize geliniz.Sayın kaymakamım ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İYİKİ VARSINIZ:
Misafir - ger.çekci bir vatandaş.

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382