Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam582
Toplam Ziyaret1684679

İFTAR SOFRALARINDA TERÖRE TEPKİ

 

 MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Yıldırım Beyazıt mahallesinde katıldığı bir iftar yemeğinde yaptığı konuşmada ülkede gelişen son terör olaylarını değerlendirdi. Şemdilli olayları ve milletvekili Aygün’ün kaçırılmasına değinen Yılmaz, “ Bugün gerçekleşen olaylar ve siyasi süreç inanılacak gibi değil. Artan terör olayları ve verilen şehit sayımızdaki yükseliş, hükümetin bu anlamda kontrolü kaybettiği gibi bir görüntü oluşturuyor.  MHP olarak teröre karşı her türlü desteği verdiğimiz AK Parti hükümeti, ne yazık ki gerekli siyasi iradeyi gösterememekte, ülkemizin her yerinde baş gösteren terör olaylarını önleyememektedir”. Dedi.

 

İFTAR SOFRALARINDA TERÖRE TEPKİ

 

Her gün değişik bir bölgede iftar yemeklerine katılan MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz son katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlarla uzun soluklu sohbet etti. Vatandaşların bu mübarek ayda iyice artan terör olaylarına her yerde tepki gösterdiğini belirten MHP’li Yılmaz, “ Ülkemiz hudutları içerisinde gerçekleşen son olaylar hayret vericidir. Vatan nöbetine göndererek devlete teslim ettiğimiz gençlerimizin şanlı al bayrağımıza sarılı tabutların içerisinde memleketlerine dönmelerinin dayanılmaz acısını tüm Türk milletinin yüreğini kanatıyor. Türk milleti bu dayanılmaz acıları ilelebet çekmeye mahkûm değil.” Çaresiz değiliz. Çare var. Ama hükümet çareyi Türkçe değil başka dillerde arıyor” Şeklinde konuştu

 

HABUR’DA YARALANDI OSLO’DA ÇÖKTÜ

 

Bugün terörün geldiği noktanın vahim boyutlarda olduğunu söyleyen MHP’li Yılmaz, “ İçeresinde bulunduğumuz acı terör tablosu, hükümetin yanlış politikalarının neticesidir. Terörle mücadele etmeyi değil müzakere etmeyi tercih ederek terör örgütünün elebaşlarıyla mutabakat arayan AK Parti hükümeti, akan kanın baş sorumlusudur. Anaların denmeyen gözyaşları ve memleketimizin her köşesinde yanan ocakların vebali, Habur’un manzarasının rejisörleri, seyyar mahkemelerin mucitleri ve Oslo’nun mimarlarındadır. Devletimizin terörle kararlı mücadelesi Habur’un yaşandığı gün zafiyete uğramış, Oslo görüşmelerinin açığa çıkmasıyla çöküş hızlanmıştır. Devletimizin güvenlik güçlerinin moral motivasyonunu zaafa uğratan bu olaylar, analarımızın kanlı gözyaşı damlalarından her birtanesidir. Analar ağlamasın sloganıyla açılım politikasını üreten hükümet, Anadolu’yu ağlayan analar yurdu yapmıştır”. Dedi.

 

HÜKÜMET KONTROLÜ KAYBETMEMELİ

Ülke coğrafyası üzerinde güvenlik güçlerimizin tam hâkimiyetinin olduğunu söylemek istiyoruz ancak söyleyemiyoruz şeklinde konuşan MHP milletvekili Seyfettin Yılmaz,  Terör ve Suriye’nin Türkiye’ye karşı hasımane tutumuna karşı milli bir duruş sergileyerek her zaman AK Parti hükümetine destek verdiklerini hatırlatarak şöyle konuştu, “ Son gerçekleşen Şemdilli olayları ve CHP milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılması da göstermiştir ki terör örgütü büyük bir pervasızlık ve şımarıklık içersindedir. Büyük bir cesaret ve özgüvenle saldırılarını yoğunlaştırmaktadır. Bunun karşısında güvenlik güçlerimiz ellerinde bu kadar büyük askeri güç varken gerekeni yapamamaktadır. Ülkeyi yöneten siyasi irade, terörle mücadeleyle müzakere arasında sıkışmış bir durumdadır ve artan teröre karşı bir şaşkınlık gözetilmektedir. MHP olarak teröre karşı dik bir şekilde desteklediğimiz hükümetin bu görüntüsü hiç te hayra alamet değildir. Hükümet bir an önce kendisine çeki düzen vermeli, terör konusunda kararlı olmalıdır. Şu gerçekte iyi bilinmelidir ki Türk milletinin bu acılara karşı tahammül sınırlarını zorlamaktadır. Türk milletinin yüzde elli oranında yetki verdiği AK Parti terörü bitirmenin metodu konusunda Türk milleti kadar kararlı davranmamaktadır” dedi.



843 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351