Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam770
Toplam Ziyaret1686203

Karaisalı Platformunun inanınılmaz başarısı

Karaisalı Kaymakamlığı tarafından bu yıl kurulan Karaisalı Platformu, Türkiye’de bir ilke imza attı. Karaisalı Platformu, mübarek Ramazan ayında her köyde iftar yemeği verdi.

  Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı tarafından oluşturulan Karaisalı Platformunda Karaisalı Belediyesi, Adana Büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri,  il genel meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, milletvekilleri ve kanaat önderleri bulunuyor.

  Karaisalı Platformu Genel Sekreteri İsmail Demirkeser, platform olarak Ramazan ayının ilk gününden başlamak üzere Kocaveliler, Altınova, Murtçukuru, Durak, Bucak, Demirçit,Bolacalı, Kıralan,Aşağı Belemedik, Gülüşlü, Karakılıç, Maraşlı, Beydemir, Gökhasanlı, Hacılı, Karahasanlı, Bekirli, Çocuklar, Kırıklı, Sadıkali, Topkaralı, Akçalı, Yazıbaşı, Topaktaş, Karakuyu, Emelcik, Kızıldağ, Çevlik, Gildirli, Çorlu-Kevizli, Barakdağı, Boztahta, Etekli, Kaledağ, Filikli, Cingöz, Hacımusalı, Kaltak ve Çatalan köy ve mahallerinde yemek verdiklerini, geri kalan köylerde de aynı şekilde program düzenleyeceklerini belirterek, ‘’Karaisalı Platformu olarak Türkiye’de bir ilke imza attık. İlçenin 51 köyü ve merkeze bağlı 9 mahallesi vardır. Küçük köylerimizi birleştirmek suretiyle programlarımızı sürdürdük. Karaisalı Kaymakamımız Sayın Hidayet Sarı Bey, bütün iftar programlarına iştirak etmişlerdir. Ramazan iftar programlarımız yoğun katılımla coşkulu ve manevi bir hava içersinde gerçekleştiriliyor. Bu nedenle Karaisalı Muhtarlar Derneği ve bazı STK’lar tarafından Karaisalı Kaymakamımız Sayın Hidayet Sarı’ya plaket verilmiştir’’dedi.

 Demirkeser, budan sonra da Karaisalı’nın Ömerli, Nuhlu, Sarıkonak, Kuşçusofulu, Tümenli ve Torunsolaklı köylerinde de iftar programlarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.



1028 kez okundu

Yorumlar

türbünlere oynamak     17/08/2012 12:52

kaymakam bey yaptıklarıyla zaten AKP için çalışıyor sadece göz boyuyor karaisalının faydasına bir şey yapmıyor hiçbir yatırım yok mesela sadece türbinlere oynuyor demir keser ve ekibi de kaymakam hidayet sarının destekcisi oluyor
Misafir - gençlik

     17/08/2012 12:19

zaten kaymakam beyde AKP için çalışıyor yaptıkları sadece türbine oynamak başka bir şey değil karaisalı için yatırım var mı acaba yaptıklarında sadece göz dolduruyor...
Misafir - gençlik

hayat     14/08/2012 12:48

gençlik çok haklı ama sosyal bir kuruluşta devlet eğemenliği kalkmalı kaymakam bey başkanlıktan istifa etmeilidir.
Misafir - genco

Kullanmak     14/08/2012 01:36

Platform Karaisali icin nimettir lakin Demirkeser Karaisali Akp 2.Baskanidir Karaisali Platformu etkinliklerini Akp yapiyor gibi gostermektedir Genel Sekreter baskasi tarafsiz biri olmalidir
Misafir - Genclik

     13/08/2012 09:07

sayın kaymakamımız hidayet sarı beyi tek kelime ile atao karıncaya benzetiyor ve ayakta alkışlıyorum.bu koca ilçeyi tek başına sırtladı götürüyor.tşk.
Misafir - öz murtçu

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231