Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam395
Toplam Ziyaret1686904

Karaisalı ilçesinde doğan Ayla Emrahoğlu, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden mezun oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini Ayla Emrahoğlu üstlendi.

Yaklaşık üç yıldır MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdüren İnci Çelik Mahmat’ın, iş ve aile hayatına daha fazla zaman ayırma ihtiyacından dolayı verdiği istifa dilekçesi kabul edilirken, aynı göreve Ayla Emrahoğlu atandı. Son üç yılda başarılı çalışmalara imza atan Mahmat, görevini Emrahoğlu’na devretti. Görevi devir teslimde İl Kadın Kolları yöneticileri ve Belediye Meclis Üyelerinden bazıları da hazır bulundu.

Mahmat, halefine başarı dileklerinde bulunurken Emrahoğlu da, selefine bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. Emrahoğlu “Devraldığım kutsal emanete sahip çıkarak, hep beraber, bir ve bütünlük içinde bayrağı daha yukarılara taşımak arzusu içindeyim. Cennet vatanımızın, aziz milletimizin uçuruma yuvarlanmak üzere olduğu bir süreçte, biz kadınlara düşen sorumluluğun daha da arttığı bilinciyle ülkemiz ve Adana’mız için en iyi çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

EMRAHOĞLU KİMDİR?

Karaisalı ilçesinde doğan Ayla Emrahoğlu, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. Sırasıyla Çukurova Seramik, Akdeniz İlaç, Bossa, Kimteks Tekstil, Arsan Dokuma Boya’da yönetici olarak çalıştı. Evli ve bir çocuk annesi olan Emrahoğlu, 2009’da profesyonel çalışma hayatını noktalarken, aynı yıl MHP Adana İl Kongresinde il yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yine aynı yıl yapılan yerel seçimlerde seçim koordinasyon merkezinde görev aldı. 2011 seçimlerinde de il seçim kurulunda görev üstlenen Emrahoğlu, disiplinli çalışma alışkanlığı ile biliniyor.



1599 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406