Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam583
Toplam Ziyaret1684680

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekilli Mehmet Şükrü Erdinç, Adana’da ki yaz programına Karaisalı ilçesi ile devam etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekilli Mehmet Şükrü Erdinç, Adana’da ki yaz programına Karaisalı ilçesi ile devam etti.

 Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı’yı makamında ziyaret ederek, ilçede ki sorunlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Erdinç, Özel İdare Müdürlüğüne yeni atanan Atıf Algan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bu ziyaretin ardından inşaatına başlanılan 16 derslikli ve yanında 200 kişilik yurdu bulunacak olan Karaisalı Sağlık Meslek Lisesinde incelemelerde bulunan Erdinç, inşaatta çalışan işçilerle bir süre sohbet etti. Erdinç, hükümet olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve yatırımları çoğalttıklarının belirtip, “Eğitime 4+4+4 sitemiyle 12 yıllık zorunluluk getirdik. Bu sistemin ilk 4 yılı ilkokul, öğrencilerimizin çevreye duyarlılıklarını artırmak, becerilerini geliştirmek, sosyalleşmelerini ve temel yaşam kurallarını öğrenmelerini sağlamak için zorunlu eğitim kademesi olarak tasarlanmıştır. İkinci kademe 4 yıl ortaokul olacak ve çocuklarımız bilgiye erişim, bilgiyi kullanma amaçlı seçmeli dersleri alacaklardır. Üçüncü kademe 4 yıl ise Lise kısmı olurken, gençlerimiz genel, mesleki ve teknik olarak bilgiye erişim, bilgiyi kullanma, hayata ve bir üst öğrenim olan üniversite eğitimine hazırlanmak amacıyla zorunlu eğitimin üçüncü kademesini tamamlamış olacaklardır.” diye konuştu.

Vatandaşlar ve esnaflarla görüşüp isteklerini dinleyen Milletvekili Erdinç, buradan Emelcik köyüne geçerek iftar yemeğine katıldı. Erdinç’e Karaisalı temasları esnasında, İl Başkan Yardımcıları Fikret Yeni, Mustafa Özcan ve İl Yönetim Kurulu üyesi Gül Yıldırım Acar da eşlik etti.



848 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351