Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam638
Toplam Ziyaret1684735

Milletvekili Fatoş Gürkan, Karaisalı ilçesinde köyleri, yaylaları ziyaret etti. Vatandaşın sorunlarını dinledi. Yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

 Yaz programları kapsamında her gün farklı bir ilçeyi ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, son olarak Karaisalı ilçe ile Kızıldağ yaylasını ziyaret etti.

Karaisalı AK Parti ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Gürkan, Karaisalı ilçesinin AK Parti İktidarında özellikle de son yıllarda birçok yatırım alarak, çehresinin değiştiğini belirtti. Gürkan, yapımı devam eden 16 derslikli ve 200 kapasiteli öğrenci yurdu bulunan Karaisalı Sağlık Meslek Lisesinde incelemelerde bulundu. Daha önce prefabrik binalarda eğitim vermeye çalışan Sağlık Meslek Lisesinin yeni haliyle oldukça modern bir yapıya kavuşacağını belirten Gürkan, bu sayede bu okulunda sunulan eğitim hizmeti kalitesinin de artacağına dikkat çekti.

 

 EĞİTİMDE ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPIYORUZ.

 Yine Karaisalı İlçesinde bu yıl hizmete giren 200 öğrenci kapasiteli orta öğretim yurduna giden Gürkan; “Eğitim bizim en öncelikli ele aldığımız ve büyük kaynaklar aktardığımız alan olmuştur. Karaisalı ilçemiz de eğitim alanında ki yaşanan gelişmeler bunun bir göstergesidir. Sadece son yıllarda ilçemize bir adet 4 derslikli Anaokulu, 28 Derslikli Atatürk İlköğretim Okulu, 8 Derslikli Eğlence İlköğretim Okulu Ek Binası, 16 Derslikli Salbaş Lisesi, 200 öğrenci kapasiteli Orta Öğretim Öğrenci Yurdu, 16 Derslikli ve 200 kişilik yurdu olan Karaisalı Sağlık Meslek Lisesi ve yapımına başlanacak olan 16 Derslikli ve 200 kapasiteli öğrenci yurdu olan İmam Hatip Lisesi ile Karaisalı ilçemiz eğitimde adeta çağ atladı” dedi.

 

2 B MÜRACATLARI 30 EKİM 2012 DE BİTİYOR.

 Programına Kızıldağ yaylasında devam eden Milletvekili Fatoş Gürkan, yaylacılar ile bir araya gelerek sohbet etti. Kızıldağ esnaflarını ziyaret eden Gürkan, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve 2B arazi satışları hakkında vatandaşları bilgilendiren Gürkan; “Vatandaşlarımız ile devlet arasında on yıllarca ihtilaf konusu olan 2B statüsünde ki  orman vasfını kaybetmiş taşınmazların satışı, büyük bir sorunun çözümüne imkân sağlamıştır. 2B arazilerinde hak sahiplerinin 30 Ekim 2012 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. 2B arazilerini almak isteyen hak sahiplerinin bu tarihi geçirmemeleri gerekmektedir.

AK Parti hükümetleri kimsenin çözmeye cesaret edemediği ve vatandaşlarımızın yıllar boyunca büyük sıkıntılar yaşadığı sorunları birer birer çözmektedir ve halkımızın desteğiyle de çözmeye devam edecektir”  diye konuştu.

Karaisalı Platformunun düzenlemiş olduğu ve yaklaşık 2 Bin 500 vatandaşın yer aldığı iftar programına katılan Gürkan, daha sonra Büyükşehir Belediyesinin Kızıldağ yaylasında düzenlediği ramazan ayı etkinliklerine iştirak etti.

Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvasını ziyaret eden Gürkan takımlara başarı dileklerini ilettikten sonra Keştepespor - Salbaşspor maçını izledi.

 

BU VATANI BÖLMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ

Bu arada Milletvekili Gürkan, Çukurca da yaşanan hain saldırıyı kınadığını söyledi. Gürkan, “Çukurca’da gerçekleştirilen, 6 Mehmetçiğimizin ve 2 Korucumuzun şehit edildiği hain saldırıyı lanetliyorum. Vatan için toprağa düşmüş şehitlerimize yüce Mevla’dan rahmet, kederli ailesine de sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez. Hain terör örgütü ve terör örgütünü tetikçi olarak kullanan güçler hiçbir zaman emellerine ulaşmayacaklar. Milletimizin  birlik ve beraberlik  içerisinde tek vatan, tek devlet, tek millet ve tek bayrak çatısı altında yaşamaya devam edecektir” dedi.

 



786 kez okundu

Yorumlar

     07/08/2012 16:42

Fatoş hanım 2 B den bahsediyor sanırım yasa kendisinin çabasıyla çıkmış da övünür gibi. Koskoca Çukur köyünde sadece ve sadece 3 parsel 2 B mevcut buna kim ve kimler karar veriyor acaba birde bu soruna eğilseler diyorum...
Misafir - Mustafa Sürmeli

yorum     07/08/2012 08:20

sayın vahit bey yorumlarımızı vazla siyasimi buldunuz nedir yayınlamadınız ne zaman yayınlamayı düşünüyorsunuz tşk.
Misafir - mustafa

karaisalı     07/08/2012 01:02

siz bir yerlere getirirseniz insanları o insanlarda işe alacağı insanları kozandan mersinden getirmez kendi insanını karaisalılı hemşehrisini işe alır sizde bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz vekilim böylece karaisalı kazanır.okul ve yurdu yaptırmak zaten göreviniz ama insanlara ayrımsız sadece karaisalılı olduğu için iş bulmak asıl göreviniz olmalı.
Misafir - mustafa

karaisalı     07/08/2012 00:52

sayın vekilimiz yeni bir icraat söyleyin hep aynı şeyleri söylüyorsunuz.karaisalıda şu kadar işsize iş buldum şu bürokrat kardeşim karaisalılı olduğu için ben getirdim deyin adanada kaç tane karaisalılı bürokrat var hangisi sizin sayenizde müdür oldu.
Misafir - mustafa

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351