Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam650
Toplam Ziyaret1668292

Karaisalılılar Derneği Yönetim Kurulunun verdiği iftar davetine katılan Yılmaz, yemek öncesi Kızıldağ’dan doğayı izledi. ‘’Buraları adım adım gezdim. Buralarda emeğim çok. Manzara harika. Özlemiştim’’diyerek doğayla hasret giderdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana’nın Karaisalı İlçesine bağlı Kızıldağ Yaylasında köyler arası futbol turnuvasını izledi.

 Yılmaz, meclisin tatil olması nedeniyle seçmenlerini ziyaret ediyor. Karaisalılılar Derneği tarafından ilk kez düzenlenen köyler arası futbol turnuvasına giden Yılmaz’a seyirciler, futbolcular ve dernek yönetim kurulu tarafından büyük ilgi gösterildi. Yılmaz iki maçı da izlerken Twitterden de mesaj yolladı. Yılmaz, mesajında, ‘’Karaisalılılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu Boztahta-Başkıf maçındayım. Yağmurdan dolayı saha şartları zor’’ dedi.

Kendisinin de 1985-1987 yılları arasında Karaisalı spor’da futbol oynadığını ifade eden Yılmaz, maçtan sonra futbolcuları tek tek tebrik ederek, maçın hakemlerini ve yönetim kurulu üyelerini de kutladı.

  Maçlardan sonra Karaisalılılar Derneği Yönetim Kurulunun verdiği iftar davetine katılan Yılmaz, yemek öncesi Kızıldağ’dan doğayı izledi. ‘’Buraları adım adım gezdim. Buralarda emeğim çok. Manzara harika. Özlemiştim’’diyerek doğayla hasret giderdi.

  İftar yemeğinden sonra Karaisalılıların 2_B yayası ile ilgili sorularını cevaplandıran Yılmaz, konunun meclis komisyonlarındaki konuşmaları, genel kuruldaki görüşmeleri anlatan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, ‘’Çıkan 2-B yasası bu haliyle orman köylüsü üzecektir. Bu kanun yeniden ele alınmalı gerekli düzenlemeler yapılmalıdır’’ dedi.

 

 

 



740 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339