Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam707
Toplam Ziyaret1686140

Yılmaz ziyaret ettiği işyerlerinde esnafın yoğun ilgisine kayıtsız kalmayarak onlara terör, ekonomi ve siyasi konularda MHP’nin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin görüşlerini aktardı.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP İlçe Başkanı İbrahim Karayla birlikte Çukurova ilçesi Belediye evleri mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu ve onların dertlerini dinledi.

Çok sıcak bir havada gerçekleşen ziyaretlerde MHP’li Yılmaz Belediye evlerinde bulunan çok sayıda işyerine girerek, esnafın elini sıktı, hatırını sordu ve oldukça uzun zaman alan sohbetlerde bulundu. Yılmaz ziyaret ettiği işyerlerinde esnafın yoğun ilgisine kayıtsız kalmayarak onlara terör, ekonomi ve siyasi konularda MHP’nin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin görüşlerini aktardı. Esnafın sıkıntı ve dertlerin de dinleyen MHP’li Yılmaz, çözümün, millete siyaset yapmayıp samimi duygularla yaklaşan MHP’nin yerel ve genel anlamda iktidar olmasında olduğunu iddia etti.

MHP’nin diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özelliğinin, oy kaygısıyla siyaset yapmayıp ülkenin bekası ve milletin refahı için gerçekçi bir siyasi anlayışa sahip olması olduğunu söyleyen Yılmaz, “ Ülke gündemini meşgul eden son gelişmeler, birer siyaset oyunundan başka bir şey değildir. Bu milletin mutlu geleceği ve bölünmez bütünlüğü için verdiğimiz binlerce şehidin, hiçbir anlam ifade etmemesi gibi gizli bir mesaj saklı olan çöküş planlarına partimizin kapısı kapalıdır. CHP, AKP ve BDP’nin desteğini de alarak serhat boylarında kalleşçe katledilen genç fidanlarımızın eli kanlı katili olan terör örgütü pkk’nın taleplerini kulağını tersinden tutarak gündeme getirmiştir. Türk milleti, başka bir yüzle yeniden hortlayan terör örgütünün ülkeyi binbir parçaya bölmeye çalışan taleplerine asla ve asla boyun eğmeyecektir. MHP, Türk milletini dünya durdukça savunacak ve son kale olarak dik bir şekilde mücadelesine devam edecektir. Adanalı hemşerilerim bu konuda müsterih olsunlar. Ben her konuda sizlerin yanındayım. Yumuşak yüzlü, kadife eldivenli, cazip sloganlı bölücü talepleri milletimiz iyi analiz edip gerçekleri görmelidir. Gereçekelerin fark edilmesi konusunda gerekirse adım adım Anadolu’yu dolaşacağız”Dedi.

 



770 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231