Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam1
Toplam Ziyaret1667643

Amerikan asıllı Öğretmen Barbara Ann Lawrence Çukurova Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

 

 

Amerikan asıllı Öğretmen Barbara Ann Lawrence  Çukurova Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

 

Müftülükte düzenlenen törende, İlçe Müftüsü Abdullah Demir nezaretinde Barbara Ann Lawrence   Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. ” Şahika” ismini alan Lawrence  ’ye İngilizce Kur’an-ı Kerim, dini kitaplar hediye edildi ve ihtida belgesi verdi. 

 

 İhtida Merasiminde İlçe Vaizleri M. Zeki Uyanık ve Fadime TAŞ şahit olarak hazır bulundu. 

Çukurova Abdullah Demir, İslamiyet’i seçen Barbara Ann Lawrence 'ye dinimiz hakkında bilgiler verdikten sonra şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Şahika adını alarak Müslüman oldu. Müslüman olmuş birinin geçmiş günahları affolunarak annesinden yeni doğmuş bir bebek gibi tertemiz olacağını ”dedi.

Özel bir kolejde öğretmenlik yapan Barbara Ann Lawrence  ,“Kendi rızasıyla İslam dinini seçtiğini, bu kararından dolayı da son derece mutlu olduğunu İslam’ı araştırırken, insana verilen değeri, sevgiyi, ahlakın ve yardımlaşmanın önemini ve güzelliklerini gördüm ve bundan da çok etkilendim. Araştırmamda İslam'da çok güzel şeyler buldum, içim huzurla doldu. Allah'a çok şükürler olsun ki Müslümanlığı bana mübarek üç ayların başlangıcında nasip etti, dileğim ve temennim benden başka İnsanların da bu dinle müşerref olmasıdır” dedi. 


879 kez okundu

Yorumlar

     28/05/2012 11:37

bu asır türk asrı olacak
Misafir - sami

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339