Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam157
Toplam Ziyaret1667799

“Kalemim Kalemin Olsun” projesi, Feke ve Pozantı’dan sonra şimdide Karaisalıdaki öğrencilere ulaştı. Milletvekili Fatoş Gürkan, projenin yıkılması mümkün olmayan gönül köprüleri kurduğunu, bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi.

Koordinatörlüğünü AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’ın yürüttüğü, “Kalemim Kalemin Olsun” projesi, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu, Yatılı İlköğretim Bölge Okullarına (YİBO) kurduğu gönül köprüsüne Karaisalı  da devam etti. 

Karaisalı 1 Nisan YİBO’da düzenlenen tören de, projeyi yürüten gençler ile projeye destek veren hayırseverler öğrencilerle bir araya geldi. Karaisalılı vatandaşlarında büyük ilgi gösterirken okulda düzenlenen törene katılımın oldukça fazla olması dikkat çekti.

Proje kapsamında sınav merkezlerinden toplanan kalem ve kırtasiye malzemelerinin yanı sıra hayırseverler tarafından bağışlanan; Bilgisayar, projeksiyon cihazı, fotokopi makinesi, ayakkabı, çanta ve top gibi malzemeler ihtiyaç sahibi öğrencilere  dağıtıldı. 

Dağıtım töreninde bir konuşma yapan AK Parti Adana Milletvekili   Fatoş  Gürkan, bir kalem ile başlayan “Kalemimkalemin Olsun” projesinin gençlerden miniklere gönül köprüsü kurma yolunda hızla  ilerlediğini söyledi.

BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Konuşmasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya vurgu yapan Milletvekili Gürkan,“Adana’ mızda hayata geçirilen “Kalemim Kalemin Olsun” projesi Feke ve Pozantı Yatılı İlköğretim Bölge Okullarından sonra da Karaisalı 1 Nisan YİBO ya da gönül köprüsü oldu.   “Kalemim Kalemin Olsun” sevgi, şefkat, kardeşlik, gönülden gönüle her şey demektir. Hayata geçirdiğimiz bu proje gençlerimizin ve miniklerimizin sosyal yardımlaşma duygularını geliştirecek ve yıkılması mümkün olmayan gönül köprüleri kuracak, bir sosyal sorumluluk projesidir. Projenin başından bu güne kadar gençlerimizden yardımseverlere kadar, destek veren, ülkesini ve insanlarını seven yürekli, fedakâr insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu projenin örnek bir proje olduğu ve bundan sonraki projelere de ışık tutacağı inancındayım. Görüyoruz ki toplumumuzun her kesimi sosyal sorumluluk içeren toplusal projelere gücü yettiğince destek olmaya çalışıyor yeter ki güven ve samimiyeti görsün.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma noktasında her ferdin kendi imkânları ölçüsünde, en yakınlarından başlayarak sorumluluk duygusu içinde hareket etmesi gerekmektedir. Zaten hem dinimiz hem de örf ve adetlerimiz bunu emretmektedir.

Fedakârlık ve emek verilmeden başarıya ulaşılamayacağı aşikârdır. Bu başarıyı sağlayan ekipteki arkadaşlarımız büyük fedakârlıklar gösterdiler, ben demeyip biz diyerek çok güzel bir işe imza attılar. Hepsini yürekten kutluyorum.

Şu an burada gözlerinden zekâ fışkıran tertemiz çocuklarımızı gördükçe geleceğe daha güvenle bakıyorum. Geleceğimiz olan, gözbebeğimiz olan çocuklarımız her şeyin en güzeline layık. Biz onlar için her şeyin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Geleceğin güzel ve güçlü Türkiye’si sizin omuzlarınızda yükselecektir” dedi.

1 Nisan YİBO’ da gerçekleştirilen törene Karaisalı Kaymakamı,Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü, Kurum amirleri ile AK Parti Çukurova Gençlik Kolları üyeleri, GPS Derneği Üyeleri ile projeyi yürüten gençler katıldılar.

Daha önce Feke ve Pozantı YİBO’ da gerçekleştirilen proje kapsamında, ÖSYM tarafından merkezi olarak gerçekleştirilen sınavlarda dağıtılan kırtasiye malzemeleri ve projeye destek vermek isteyen hayırseverler tarafından bağışlanan giysi, ayakkabı, top, çanta ve bilgisayar gibi malzemeler de öğrencilere ulaştırılmıştı.

 



973 kez okundu

Yorumlar

     28/05/2012 09:02

çok güzel elinize sağlık
Misafir - isa

     26/05/2012 15:15

benim 3 aylık maaşım senin olsun kampanyası düzenleyin de bende sizleri ayakta alkışlayayım.
Misafir - ilçe merkezden eren

Laptopum laptopun olsun....     25/05/2012 21:42

Bırakalım Karaisalı ilçesini her devir ve zamanda mühür kimdeyse Süleyman odur.Kalemim kalemim olsun projesi için yapılan törende bulunan biri olarak Kemal Sunal'ın Zübük filmini seyetmiş gibi oldum...Topla,kalem ve formayla göz boyamalar bir mebusa asla yakışmaz.Dağıtılacaksa daha ipe sapa gelir eşyalar,hediyeler intizam içinde dağıtılır ve proje olan unsur halka anlaşılır bir şekilde tanıtılır.Bu Karaisalı adamı deli eder...
Misafir - Ne ve neden

Basın hürdür susturulmaz     24/05/2012 11:58

Sayın milletvekilim çalışmalarınızı Karaisalı halkı gençliği olarak yürekten kutluyoruz.Yalnız Özgür basınımızın İlçe Başkanınız tarafından sesinin kısılmaya çalışılmasını ve susturulmaya çalışılmasını Karaisalı halkının sağduyusuna bırakıyorum.
Misafir - İlçe gençlik

Boşuna     24/05/2012 10:46

Yardım yapılan okul Adana gibi bir yerde yılda 300 bin lira yakıt yardımı alan öğrencilerine düzenli olarak kırtasiye kıyafet vb. ödenekleri olan dev bütçeli bir Yatılı okul . Köy okulları ise kağıt bulmakta zorlanıyor. Lütfen büyüklerimizi yönlendirenler daha hakkaniyetli davranırsa yapılan iyilikler makes bulur. Teşekkürler…
Misafir - Neme lazım

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339