Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam637
Toplam Ziyaret1680844

Işık Murtçular şampiyon

                                                                                          Hüseyin Kuşdemir

Karaisalı Kaymakamlığı ve Karaisalı Platformu Tarafından Organize Edilen 19 Mayıs Halı Saha Futbol Turnuvası Selampınar ve Çeceli Spor Arasında Oynanan Final Maçıyla Sona Erdi. Final Maçında Selampınar Rakibi Çeceli Sporu 7-3 Yenerek Turnuvanın Şampiyonu Oldu.

Özaslanlar Spor ile Karaisalı Meslek Yüksekokulu Üçüncülük Maçında Karşı Karşıya Geldi ve Özaslanlar Turnuva Üçüncüsü Oldu.

Turnuvada Dereceye Giren Takımlara Birincilik Kupasını Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı İkincilik Kupasını Pozantı Kaymakamı Kürşad Özdemir Üçüncülük Kupasını Karaisalı Sanayici İşadamları Derneği Başkanı İsmail Demirkeser Verdi.

Turnuvanın Gerçekleşmesinde Büyük Pay Sahibi Firmalar ve İsimler: Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Karaisalı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İsmail Demirkeser,Karaisalı Esnaf Odası başkanı Ali Metin, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Yusuf İyi, Ünal Işık Sürücü Kursu, Tatlıcı Köse,Alsu Teknik İnş.,Beydemir Halı, Ayyüce Nakliyat, Özlem Mobilya, Murtcular Lokantası, Durmazlar Pen, Sude Pen, Doğuş Pen, Gülenler Kebap, Çelikler Fırını, Özdemir Kırtasiye, Mali Müşavir Celil Sak, Kurdak Ticaret, Namdar Çırçır, Sürme Tarım, Hikmet Et ve Kuşdemir Reklam’a Teşekkür Belgesi Verildi.Turnuva Hakemlerine ve Dereceye Giren Sporculara Karaisalılı İşadamları Tarafından Birer Çeyrek Altın Hediye Edildi.

Final Maçı Halkın Büyük Katılımıyla Gerçekleşti ve Sporcuların Centilmenliği Gözlerden Kaçmadı.



1247 kez okundu

Yorumlar

     23/05/2012 15:17

bu kadar sponsorlara sesleniyorum; halı sahadaki futbol karşılaşmasıyla' mı sınırlı sizlerin futbol sevginiz. Neden Karaisalı Spora destek olmuyorsunuz? maça gelerek maddi ve manevi destekte bulunmuyorsunuz. Bu hafta sonu sezonun son karşılaşmasını Mercimek Spor ile oynayacak olan Karaisalı Spor' a, bari son maçında destek olun' da oynayan futbolcu kardeşlerimize moral olsun. Haydi bekliyoruz
Misafir - kepekçi

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704