Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam644
Toplam Ziyaret1684741

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Coşkun, mevcut yerel yönetimlerce hazırlanan ve kamuoyuna sunulan imar değişikliklerinin her gün değişikliğe uğramasının kafalarda soru işaretleri bıraktığını söyledi.

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Coşkun, mevcut yerel yönetimlerce hazırlanan ve kamuoyuna sunulan imar değişikliklerinin her gün değişikliğe uğramasının kafalarda soru işaretleri bıraktığını söyledi.

Coşkun konuyu TBMM'ye ve Başbakana sunacaklarını söyledi.
Coşkun yaptığı açıklamada, bu tür sıkıntılardan dolayı Adana’ya yatırımcı çekmekte zorlanıldığını ifade ederek, ‘’Kangren haline gelmiş bu sorunların arkasında yerel yönetimleri yapmış bulunduğu imar çalışmaları sonucunda mevcut yapılan parselasyon çalışmalarına açılan davaların ve yapılan itirazların da eklenmesi ile tam bir çıkmazın ortaya çıktığı gözükmektedir. Ne enteresan bir durum ki İlimizde Pınar Mahallesi haricinde hiçbir bölge imara açık değildir’’dedi.
Bazı bölgelerin yaban hayatı koruma sahası altına alınmasının bu işin tuzu biberi olduğu gibi inşaat sektörünün de tıkanmasına yol açtığını vurgulayan Burhan Coşkun, ‘’İlimiz ekonomisine büyük bir darbe vurulmuştur. Durum göz önüne alındığında inşaat sektörü tıkanmış ve emlakçıkla uğraşan esnafın zorumda kalmıştır’’dedi.


Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Coşkun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu işe bir an önce el koymasını isteyerek ‘’Bu konunun çözüme kavuşması halinde ilimiz ekonomisinin ve yatırımların önü açılacaktır’’diye konuştu.



950 kez okundu

Yorumlar

     27/06/2012 11:33

AKP nin adanadaki bu sorunları çözmesi gerekir bir an önce birşeyler yapılmalı burhan bey inşallah konuyu bir an önce TBMM taşır seçim konusunu gazetelerden takip ettim kazandığı halde seçimler iptal oldu haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Misafir - SÜLEYMAN KÖKSAL

EMLAK     27/06/2012 11:05

ADANADA BU SORUNLAR ÇÖZÜLÜRSE İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM TABİ ÖBÜR YORUMA KATILIYORUM BAŞKANIN KAZANMIŞ SEÇİMİ KAYBETMESİ UNTULMAYACAKTIR
Misafir - UĞUR COŞKUN

     24/04/2012 16:53

Büyük Başkan Burhan Çoşkun AKP yönetimi Adana'ya bir ceza vermektedir. Bunu değiştirebilirsen ne mutlu sana.. Kazanmış Adana Emlakçılar Odası Başkanlık seçimin iptali unutulmadı...
Misafir - Mustafa Sürmeli

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351