Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam568
Toplam Ziyaret1668210

Açılış kurdelesini AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan kesti. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan telgraf gönderdi

  

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Tellidere Mahallesinde yapı marketin açılışını gerçekleştirdi.

  Karaisalılaır Derneği Başkanı ve AK Parti Çukurova ilçe Başkan Yardımcısı Ali Cengiz Taşçı’ya ait işyerinin açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderilen telgraf alkışlandı. İbrahim Melekoğlu hocanını okuduğu Karı-ı Kerimden sonra dualar yapıldı.

  Ali Cengiz Taşçı adına bir konuşma yapan Ziya Polat, ‘’İnanıyoruz ki, acılaar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar  paylaşıldıkça çoğalır.Bu duygularla davetimize icabetinizden dolayı müteşekkiriz. Mutluluğumuza ortak olmanız bize onur verdi, şeref verdi’’dedi.

  Polat, ‘’Yüce Rabbimizin rezzak ve sıfatına güvenerek,inanarak çıktığımız bu meşakkatli yolda siz sevgili dostlarımızın sayesinde Cengiz Yapı Market olarak karşınızdayız. Sizlere hizmet etmenin Adanamız ekonomisine  katkı sağlamanın  gururunu yaşıyoruz’’ diye konuştu.

  AK Parti  Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da konuşmasında, Tellidere mevkiinin kendi mahallesi olduğunu ve bu cadde üzerinde son yıllarda modern  mağaza ve dükkanların açıldığını belirterek, ‘’Burada önce küçük dükkanlar  vardı. Bu dükkanlar giderek büyümektedir. Bu da gösteriyor ki ekonomimiz iyi yoldadır’’ dedi.

  Bu konuşmalardan sonra işyerinin açılış kurdelası kesilirken konfetiler atıldı. İkramların yapıldığı açılışa AK Parti Seyhan İlçe Başkanı  Kasım Pamuk, AK Parti  Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, DESİFED Başkanı Süleyman Onatça, siyasiler, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.




1803 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339