Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi30
Bugün Toplam718
Toplam Ziyaret1668360

140 puan ile Çukurova Mirac Kız Kuran Kursu öğrencisi Hanife Zengin İl birincisi oldu. Karaisalı ve Yüreğir ilçelerinden katılan öğrenciler ikinci ve üçüncü oldular.


 
Adana Müftülüğü tarafından Kız Kur'an Kursları Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışmaya 10 Kız Kuran Kursu Öğrencisi katıldı. Adana Müftülüğü tarafından düzenlenen yarışma Seyhan Kültür Merkezinde yapıldı.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan yarışmaya, Adana İlçelerinde bölge birinciliğini elde eden öğrenciler yarışmaya katıldı. Seyhan Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen yarışmada, katılımcılara dini bilgiler konusunda toplam 15 soru yöneltildi.

Yarışmada Jüri üyeliğini Adana İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa Ünverdi, Adana İl Vaizi Hatice Sümer ve Çukurova İlçe Müftülüğü murakıbı Kazım Karabekir Akbudak’ın yönettiği yarışmada, 10'ar puan değerinde 15 soru soruldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada, 140 puan ile Çukurova Mirac Kız Kuran Kursu öğrencisi Hanife Zengin İl birincisi oldu. Karaisalı ve Yüreğir ilçelerinden katılan öğrenciler ikinci ve üçüncü oldular. Yarışmada dereceye giren öğrencileri İl Müftülüğü adına, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa Ünverdi tebrik ederek kitap hediye etti. Karaisalı Kız Kur’an Kursu Öğrencisini Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Yüreğir Kız Kur’an Kursu Öğrencisini Karataş İlçe Müftüsü Mehmet Fidan tebrik ederek hediyelerini takdim ettiler.

Çukurova İlçe Müftüsü Abdullah Demir birinci olan öğrenciye hediye takdiminde bulundu. Mirac Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yürekli’ de yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, yarışmacı öğrencilere “Kırk Hadiste Kardeşlik Kartelâsı”  hediye etti.Yarışmaya İli ve İlçelerinden gelen vatandaş ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.



1263 kez okundu

Yorumlar

HALA NEYİ BEKLİYORSUNUZ??     19/04/2012 10:17

BU GÜZELİM İLÇEMİN TAŞI TOPRAGI YEMİN EDİYORUM Kİ ALTIN DEGERİNDE.YETERKİ YETKİLİLER DEĞERİMİZİ BİLSİN.GENÇLERİMİZİ DE KUTLUYORUM.O GÜZEL KALPLİ GENÇLERE GEREKEN DEĞER VERİLSİN İSTİYORUM.SAYIN KAYMAKAMIMIZ ELİNDEN GELEN TÜM DESTEĞİ GENÇLERE VE İLÇEMİZE VERİYOR KENSİDİNE SONUZ TŞK EDİYORUZ.AMA SAYIN KAYMAKAMIMIZ HERYERE DE TEK BAŞINA YETEMİYOR FARKINDAYIZ.SAYIN BELEDİYE YETKİLİLERİNDE ARTIK SICAK K0OLTUKLARINI BIRAKIPTA HALKIN ARASINA GİRME VE BU İLÇE EÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMA VAKTİ GELMEDİ Mİ??YAT YAT YAT YAT KAHVE İÇ ÇAY İÇİ BELEDİYE PERSONELLERİNİZ KAMERA İLE DİKİZLE NEREYE KADAR SÖYLER MİSİNİZ???ELİN KOZANI,KARATAŞI POZANTISI ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ BİZİM İLÇE İSE HALA GERİ GERİ GİDİYOR BUNA BİRİLERİN DUR DEMESİ GEREK MİYOR MU??YETER ARTIK DEMESİ BU NE UYKUSU BAHAR GELDİ DEMESİ GEREK MİYOR MU??KİM DİYECEK KİM??NERDE BU İKTİDAR PARTİSİNİN YETKİLİLERİ NERDE????YILLARDIR İLÇENİN ÖNÜNÜ TIKIYORSUNUZ BIRAKIN GİDİN ARTIK DENMEYECEK Mİ??.
Misafir - HAKAN

helal olsun ilçemize     19/04/2012 10:04

bu yüzyıl karaisalı yüzyılı olacak demiştirk.bir bir dediklerimiz çıkıyor.bu ilçeyi ve gençleri hiçkimse durduramaz.yeterki bizler bu pırlanta gibi gençlere elimizdne gelen destekleri verelim.
Misafir - alpercan

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339