Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam213
Toplam Ziyaret1667855

Karaisalı’nın Çevlik Köyünde kurulan Çevlik Köylüleri Derneği, 170 Kişilik öğrenci grubuna Varda Köprünü tanıttı.

Karaisalı’nın Çevlik Köyünde kurulan Çevlik Köylüleri Derneği, 170 Kişilik öğrenci grubuna Varda Köprünü tanıttı.
Çevlik Köylüleri Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Kuşdemir, Karaisalı’nın tanıtımına, kalkınmasına katkı sağlayacak olan turizm sektörünün harekete geçirilmesi bir çalışma başlattıklarını, Varda Köprüsü ile Karaisalı’nın bir ivme kazandığını belirterek, ‘’Dünyada turizm sektörü, ekonomilerde belirgin bir değere sahiptir. Karaisalı başta Varda Köprüsü olmak üzere doğal güzellikleri ile Bacasız Sanayi olmak zorundadır.
Kuşdemir  ‘’Gelen misafirlere ilçemizin sosyo-kültürel yapısı hakkında genel bilgi aktarıyoruz. Konuklarımızın ilçemize gezi düzenlemelerinden çok memnun oluyoruz’’dedi.
Konuklar da keyifli bir pazar tatili geçirirken  halat çekme yarışı, çuval yarışı, kaşıkla yumurta taşıma yarışı yaptıkları etkinliklerle  büyük keyif aldıklarını  ifade ettiler.

 



1570 kez okundu

Yorumlar

     11/04/2012 15:31

Karaisalı Belediyesi Hesap İşleri Müdürü GÜNAY YÜCE abimiz belediye başkanı olduğu gün bu güzelim mis kokulu ilçeyi hiçkimse tutamayacak birgün emin olunuz.
Misafir - hakan

     10/04/2012 10:15

Son günlerdeki ilçe köylerindeki değişimin farkındasınız dimi?Bu ilçe ayağa kalkmaya merkezden başlması gerekirken köylerden başladı.Olsun inanon hiç farketmez,yeterki bir yerden başlasın.Saf,temiz ve içinde hiçbir ard niyet olmayan elindeki sofrasındaki ekmeği herkesle paylaşan o köylü kardeşlerimin ellerinden öpüyorum.Büyük Önder ATAMIZIN dediği gibi" köylüler milletin efendisidir"sözüne sonuna kadar katılıyorum.
Misafir - serkan

helal köylülere     10/04/2012 08:33

Neler oluyor ilçede neler farkında mısınız??Birgün Emelcik Köyü birgün Çevlik Köyü helal olsun benim ilçemin köylülerine.Karaisalı Belediyesi hala kış uykusundan uyanmasın.Köyler aldı başını gidiyor.ilçe belediyesi ise kapanmaya yüz tutmuş.Nasıl bir idareceliktir nasıl bir yönetimdir anlamakta güçlük çekiyorum.Tekrar tüm köylü kardeşlerimi selamlıyorum.Tebrikler.
Misafir - ilçe sakini

     09/04/2012 18:35

Çok güzel bir davranış tebrik ederim....
Misafir - CUMALİ IŞIK

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436