Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam419
Toplam Ziyaret1686928

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet,Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI ve Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak’ı ziyaret ederek ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel durumuyla ilgili bilgiler aldı.

il Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, müdür yardımcıları ve şube müdürleri eşliğinde Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI ve Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak’ı ziyaret ederek ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel durumuyla ilgili bilgiler aldı. Karaisalı’nın fiziksel şartları ve eğitim öğretim başarısıyla yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Köse’nin Karaisalı Lisesi toplantı salonunda brifing sunumu ile ilçenin mevcut taşımalı, öğrenci durumu, öğretmen normu hakkında bilgi edindi.

 Bütün öğrencilerin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarının mevcut imkânlarla karşılanabilmesini takdirle karşılayan İl Milli Eğitim Müdürü toplantıda bulunan okul müdürlerine "size ihtiyacım var, tüm bu öğrencilerin geleceğini birlikte planlıyoruz, insan ve başarı odaklı olalım. Feda edilecek bir tane bile öğrencimiz yok" dedi.  

Çocukların Eğitimden daha iyi istifade edebilmesi adına ne gibi çalışmalar yapıldığı hakkında bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.

  İlçenin eğitim öğretim durumunu yerinde görüp değerlendirmek üzere Karaisalı Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Karaisalı Anaokulu, 200 Kişilik ortaöğretim kız yurdunu da ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, okulların fiziksel ve akademik durumları hakkında bilgi edindi. "Eğitim her şeyden önce fedakârlıkla el ele vermiş bir gönüllülüğü gerektirir. Mevcut imkânlar bize istediğimiz ortamı sağlayamayabilir; ancak başarının temelinde, mevcut imkânlarla daha iyiye odaklanmak yatar. Bu anlayışı misyon edinmiş ve ekip ruhunu özümsemiş olan sizlerde bu anlayışın varlığını hissettim.” dedi

Toplantıya katılan tüm okul müdürlerine teşekkürleri ile toplantı son buldu. 

 



797 kez okundu

Yorumlar

     16/03/2012 13:54

İlçemiz için hayırlı olur umarım.
Misafir - kenan

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406