Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam331
Toplam Ziyaret1682318

Karaisalı çarşı merkezinde bulunan Söğütlü Kahvehane'si önünde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi öldü.

Karaisalı çarşı merkezinde bulunan Söğütlü Kahvehane'si önünde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi öldü.

Karaisalı'nın Selampınar Mahallesi çarşı merkezinde bulunan Söğütlü Kahvehanesi önünde meydana gelen silahlı kavgada ağır yaralanan genç hayatını kaybetti.

Ümit Kırkafa (21) adlı genç çarşı merkezinde karşılaştığı ve kız kardeşini taciz ettiğini ileri sürdüğü Süleyman Kuşçu (21) adlı gençle tartışmaya başladı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Kırkafa yanında bulunan av tüfeği ile Kuşçu'ya 2 el ateş etti.
 
Başına ve ayağına gelen saçmalar nedeni ile ağır yaralana Kuşçu olay yerine çağrılan ambulansla önce Karaisalı Devlet Hastanesi'ne oradan da Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Süleyman Kuşçu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Ümit Kırkafa ilçe emniyet müdürlüğüne silahı ile birlikte giderek teslim oldu.


2862 kez okundu

Yorumlar

     14/03/2012 08:22

abiziddin en yemedim ama sen YERSEN bilemem.
Misafir - murtçu

yersen     13/03/2012 16:00

YERSEN...
Misafir - abuziddin

     13/03/2012 13:00

MUstafa SÜRMELİ abimiz öyle güzel bir konuya temas ettiniz ki sizi tebrik ederim.Karaisalihaber.net adresinde nedense ilçemizle ilgili hiçbir habere rastlayamıyoruz.Bu nasıl bir gazetecilik anlayışıdır kabul etmek mümkün değil.Söylediğiniz gibi hep başka gazetelerden kes kopyala yapıştır usulü gazetecilik yapılmakta.İlçede yaşanan olaylar aktarmalı uçaklar gibi günler sonrasından yazılıyor.İlçeden merkezden sağlıklı ve annda haber alamıyoruz.Umarım bu uyarımız dikkate alınır diyecem ama hiç zannetmiyorum.gazateci halkın içinde olur olayların içinde olur.
Misafir - karaisalılı

     13/03/2012 13:52

Sayın Vahit Bey; Adana Haberin bu olayla ilgili haberini aynen paylaşıyorum. Allah aşkına siz Karaisalı Haber olarak bu ilçenin haberlerini yapıyorsunuz ve olaydan 24 saat sonra sitenize olayı haber olarak takipçilerinize duyuruyorsunuz ve bununlada kalmayıp nokatsı, virgüli ve yazım hatası olarak aynı yorumu yapıyorsunuz. Diyeceksiniz haber bu başka ne yazılabilir diye ama sizinde kendinize göre bir yorum şekliniz olmalı kopyala yapıştır şeklinde habercilik bana göre olmaz diye düşünüyorum, bu konuda duyarlı olmanız temennisiyle saygılar...
Misafir - sürmeli mustafa

     13/03/2012 12:00

Karaisalı'nın Selampınar Mahallesi çarşı merkezinde bulunan Söğütlü Kahvehanesi önünde meydana gelen silahlı kavgada ağır yaralanan genç hayatını kaybetti. Ümit Kırkafa (21) adlı genç çarşı merkezinde karşılaştığı ve kız kardeşini taciz ettiğini ileri sürdüğü Süleyman Kuşçu (21) adlı gençle tartışmaya başladı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Kırkafa yanında bulunan av tüfeği ile Kuşçu'ya 2 el ateş etti. Başına ve ayağına gelen saçmalar nedeni ile ağır yaralana Kuşçu olay yerine çağrılan ambulansla önce Karaisalı Devlet Hastanesi'ne oradan da Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Süleyman Kuşçu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Ümit Kırkafa ilçe emniyet müdürlüğüne silahı ile birlikte giderek teslim oldu.
Misafir - sürmeli mustafa

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398