Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam836
Toplam Ziyaret1669222

ADANA PROFESYONEL DOĞA VE SU SPORLARI KULÜBÜ ÜYELERİ VAHİT ŞAHİN'İN REHBERLİĞİNDE KÖRKÜN KANYONU VE IRMAĞI,KANYON İÇİ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü Derneği üyeleri Karaisalı'nın Körkün Irmağı ve Kanyonu içerisinde doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Yakut, Vahit Şahin'in rehberliğinde, Karaisalı İlçesinden yaklaşık 18 km lik asfalt ve stabilize yol ile kanyon girişimne vardıklarını ve Körkün Kanyonu girişinden dar bir patikadan yaklaşık 10 km.lik gidiş-dönüş ile ırmak kenarı, orman ve kanyon içinde trekking yaptıklarını söyledi.

Zorluk  derecesi orta olan bir parkur sonunda kamp kurduklarını ifade eden Yakut, "Buradan da Çorlu Köyü Kevizli Mahallesine yakın olan Keçi Keleri denilen mağaraya tırmandık. Burada eşsiz doğayı gözlemledik. Fotoğraflar çekildi, kamera ile görüntüler alındı.Daha sonra kamp merkrezine dönerek burada öğle yemeği yedikten sonra üyelerimiz ip çekme, ip atlama, çuval yarışı gibi çeşitli oyunlar oynadılar. Akşama kadar eğlenen üyelerimiz ile yeniden Adana il merkezine döndük"dedi.Karaisalı'nın doğa severler için eşi bulunmaz bir yer olduğunu ifade eden Yakut, ilçenin daha keşfedilmemiş bir çok doğa güzellikleri bulunduğunu söyledi.



1207 kez okundu

Yorumlar

     12/03/2012 11:02

21.asır KARAİSALI YILI olacak dedik.Dediğimizde çıkıyor görüyorsunuz değil mi?.Bu ilçe gerçekten de cennet ama kıymetini ve değerini bilene.
Misafir - MR_CANER

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339