Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam350
Toplam Ziyaret1685105

Merkez ve köylerden 21 Din Görevlisinin iştirak etmiş olduğu hizmet içi eğitim kursu altı hafta sürecek. Kursta ilçe müftüsü Sezai Erdal ve Kur’an Kursları Emekli Müdürü Yakup Topak rehber öğretici olarak görev yapıyor.

 

Karaisalı Müftülüğü'nce Hizmetiçi Eğitim Çalışmaları devam ediyor

Cami görevlileri için Kur’an- Kerim hizmet içi eğitim kursu açıldı. Merkez ve köylerden 21 Din Görevlisinin iştirak etmiş olduğu hizmet içi eğitim kursu altı hafta sürecek. Kursta ilçe müftüsü Sezai Erdal ve Kur’an Kursları Emekli Müdürü Yakup Topak rehber öğretici olarak görev yapıyor.

Açılan kursla ilgili ilçe müftüsü Sezai Erdal şunları kaydetti: ”Mesleğimizin temel taşı, ana kaynağı olan Kur’an-ı Kerim’i düzgün okuma ve ezberleri artırma konuları başta olmak üzere Din Görevlilerimizin mesleki yönden ihtiyaç duyduğu konuların gözden geçirildiği bu kursun çok faydalı olacağına inanıyorum. Yıl içerisinde belirli dönemlerde yine kurs açmayı planlıyoruz. Din Görevlilerimizin bilgilerini artırma ve eksiklerini giderme adına kursa gönüllü olarak katılmaları bizleri memnun etmiştir, kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.”

 Kursa katılan Din Görevlileri de kursun açılmasını uzun zamandır beklediklerini, çok faydalı olacağını beyan ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.



583 kez okundu

Yorumlar

Dini olmayanın geleceği olamaz     07/03/2012 13:13

BUnlar güzel şeyler.Her zaman söyledik gene söyleyeceğiz.2012 her yönden KARAİSALI YILI olacaktır.Bu ugurda emeği geçen din görevlilerine de duacıyız.ALLAH hepsinden razı olsun.
Misafir - Öz murtçu

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351