Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam566
Toplam Ziyaret1687075

ZOR GÜNLER YAŞAYAN MUHTARLARIMIZIN BEKLENTİSİ, GÜNÜN ŞARTLARINA GÖRE YASALARIN DÜZENLENEREK TBMM'DEN ÇIKMASIDIR. BU YASANIN ÇIKMASI HALİNDE MUHTARLARIMIZ RAHAT NEFES ALACAKLARDIR"

 

 Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, seçilmişler içerisinde en mağdurların muhtarlar olduğunu söyledi.

Özünal, Adana'nın Karaisalı İlçesinde Muhtarlar Derneği Karaisalı Şubesi'ni ziyaret etti. Özünal burada yaptığı konuşmada, ülke genelinde yapacağı ziyaretlerde 442 Sayılı Köy Kanunun yasa taslağının bir an Meclis gündemine gelmesini siyasilerden isteyeceklerini söyledi.

Muhtarların çok zor günler yaşadığını vurgulayan Özünal, "Günün şartlarına göre yasaların düzenlenerek TBMM'den çıkması en büyük arzumuzdur. Bu yasanın çıkması halinde muhtarlarımız rahat bir nefes alacaktır"dedi.

Seçilmişler içerisinde en mağdur olan muhtaraların halkına daha çağdaş hizmet verebilmesi için yasa teklifinin bir an önce TBMM Genel Kuruluna sevk edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantıya Karaisalı İl Genel Meeclisi Üyeleri Veysel Güngör ve Nevzat Özgün,Karasalı Belediye Başkan Vekili Ahmet Mahmut Şekerci, Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü ve yönetim kurulu üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Özünal ve beraberindekiler daha sonra Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı ile Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak'ı makamında ziyaret ettiler.



669 kez okundu

Yorumlar

     07/03/2012 13:46

Zor şartlar altında köylüsüne hizmet götürmeye çalışan bu değerli muhtarları ayakta alkışlıyorum.Hepinizi öpüyorum.Sizler tarhe geçecek şekilde maddi ve manevi imkansızlıklar içinde görev yapıyorsunuz.Ama gene de yılmıyorsunuz birşeyler üretmeye çalışıyorsunuz.Birileri gibi yan gelip yatmıyorsunuz.Sizlerin bu hizmetleri bu halk tarafından bilinmekte ve takdir görmektedir.Yolunuz açık olsun değerli muhtarlarım.
Misafir - Karaisalılı

     07/03/2012 13:26

2012 KARAİSALI yılı olacaktır.Bu uüurda emeği geçecek olan degerli muhtarlarımıza da şimdiden tşk ediyoruz.
Misafir - Öz murtçu

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382