Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam457
Toplam Ziyaret1686966

MHP Karaisalı İlçe Teşkilatı tarihinde ilk kez bu kadar zayıf bir kongreye sahne oldu. Heyacansız,ilgiden yoksun kongreye delegeler itibar göstermedi. Milletvekilleri ve İl Başkanı Adana'dan gelen konuklara hitap ettiler.

MHP Karaisalı İlçe Kongresi başladığı gibi sönük bitti.

298 delegenin büyük bir bölümümnün gelmediği ve MHP İlçe Başkan Adayı  A.Sezai Yılmaz’ın halasının vefatı nedeniyle katılmadığı kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Divan Başkanlığını M.Metanet Çulhaoğlu’nun yaptığı kongrede, MHP İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, MHP Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmaz boş sandalyelere  konuşma yaptılar.

Karaisalı delege ve üyelerden ziyade daha çok konukların  geldiği kongrede tek liste kabul edildi.



1345 kez okundu

Yorumlar

     27/02/2012 12:58

MHP yi ilçede bitirdiler ellerinize sağlık.Nasıl ki Belediye bitti ise yakında kapısına kilit vulurma naktasına gelmişse emin olun ki yakında MHP de karaisalıda kapanır
Misafir - dost

     26/02/2012 14:50

Sayın Vahit ŞAHİn kim belediye başkanı olsun anketindeki son açıklamanız altında neden yorumlar açık değil.Bir diğer nokta ise bu halkı hala kandırmaya çalışıyorsunuz ordaki oy oranlarında vede oy miktarlarındaki eksiklik var bunun ne oldugunu sizde bu halkta çok biliyor.Ali Metin kardeşimiz 1.durumdadır doğru Ama Uğur Ünaldı beyin aldığı oy oranından 81 tane oyu düşerek hesaplamanız gerekir.Daha önce adaylıktan çekilen bir kardeşimiizn aldığı 81 yu sistem yanlışlıkla Uğur ÜNALDI beye yazmıştı sizde biliyorsunuz.Öyle oluncada Uğur ÜNALDI beyle Karaisalı Belediyesi Hesap işleri Müdürü Günay YÜCE kardeşimizin aldığı oy oranları burun buruna olduğunu bizler farkettik sanırım sizde farkedeceksiniz.LÜtfen bir açıklama yapın habernizi tekzip ediniz.
Misafir - gerçekci halk

     25/02/2012 18:15

Köklü rumuzu ile yorum yapan hemşehrimiz diyor ki: " En başarısız belediye başkanı anketi yapılsa Karaisalı 1. olur." Doğru söylemişsin hemiehrim. Hem başarısızıkla birinci olur ve hemde ödül olarak kendisine Sadettin Aslan ve İbrahim Efe ile birlikte Karaisalı MHP teşkilatını dizayn etme ödülü verilir. İşte böyle başarısızlığın hesabı sorulmazsa adamlar kendilerini dev aynasında görürler... Çok matah bişeymiş gibi de oğlunu Yönetim Kurulu üyesi yazdırır. Ama 12 haziran seçimlerinde MHPli Belediyenin 11 mahallesinde AKP birinci olur, başkana başarısızlığın hesabının sorulması yerine işte böyle "Küçük Dağları Sen Yarattın Ödülü" verilir. Yaşasın MHP yi bitirenlerin başarı zaferi...
Misafir - ONUNCU KÖYLÜ

     25/02/2012 17:03

Belediyeden şikayet eden arkadaşlar,Ülkücü bir belediye başkanı arıyorsanız Aslan kardeşler var ikisinden birirsi başkan olur nasıl olsa.Üstelik Aslanı seçene efe yada Köroğlu promosyon.
Misafir - belediye

     25/02/2012 17:38

S.Aslan diyormuş ;Listeyi ben yaptım.Bu konuşmalar Kongreyi basit bir dernek kongresine dönüştürdü.Üstelik başkan seçilen Sezai beyide küçük düşüyüyor.Mesele liste yapmak değil aslan bey Karaisalıda ülkücüleri bir arada tutmak ,beraberliği herşeyden üstün tutmak.Ülkücü olanın meziyeti doğru istikamette olandır.Sen ve saz arkadaşların hala yanlıştan dönmüyor.Hırsınızdan ,kininizden kurtulun artık.
Misafir - Ülkücü

     25/02/2012 10:05

Dünyada bir anket yapılsa en başarısız ilçe belediye başkanı kim diye Bizim İlçe belediye başkanı BABACAN DURAK kesinlikle 1.olur.Ve de madalya takarlar.İlçede memurlar maaş alamaz duruma geldi.Ve eniştesi hala belediyede en yüksek maaşla çalışıyor helal olsun böyle başkana.Belediyenin kapısına kilit vurlmadan görev süresi bir dolsaydı.İçişleri Bakanlığı tarafından belediyeyi batırmak üzere diye ansızın bir gece görevden alınırsa şaşırmayınız.Dostça uyarıyorum.
Misafir - Köklü

     25/02/2012 09:05

Başarısız bir belediye başkanı olursa o ilçede MHP çoktan bitmiş demektir.
Misafir - Aktaşlı

3 nokta...     24/02/2012 22:04

Oylarımızla destek verdiğimiiz MHP,başta genel başkanı olmak üzere üzerindeki ölü toprağını ve Salı günleri yapılan klasik kağıttan okunarak yapılan,günü kurtarma hedefindeki kadro ve stratejisiyle klasik baraj partisi olma hedefinden öte bir başarı grafiği sergileyemeyeceği gibi,ülküdaşların beddualarına da musallat olacaktır.
Misafir - İsmi Lazım Değil

     24/02/2012 22:08

1980 öncesi Karaisalı MHP nin çok oy aldığı yerlerden birisiyken şu anda Karaisalıyı kontrolünde tutan ahbap çavuşlar yüzünden MHP Karaialıda bitme noktasına doğru hızla yol almaktadır. Adamlar Partinin bugününü değil, kendilerinin gelecek on yıllarını garantiye almak için her türlü bizans oyununu oynuyorlar...Belki de bunlar MHPli görünüp AKP ye oy veriyorlar... Ticaret, Siyaset ve Taeikat üçgenin köşelerini iyi kapmışlar, karaisalı da MHP yi bitirmek için ha gayret.... Yaşayın MHP biter, siz büyümeye devam edertsiniz.
Misafir - Karaisalı Sevdalısı

     24/02/2012 21:46

Aslanoğulları,Köroğulları,efeoğulları Vb..Körler, sağırlar birbirini ağırlar.Listeleri siz hazırladınız gördünüz itibarınızı .Artık çekersiniz partimizden elinizi.Görmek istemiyor artık karaisalı sizin yüzünüzü.
Misafir - ülkücü

     24/02/2012 20:08

Mühendisin abisi önce bir Karaisalı belediye başkanlığını kazansın sonra da milletvekili olur.Adamlarda ne hırs var yahu. Hırsları akıllarından önde gidiyor.Bu listeler nasıl hazırlandı herkes biliyor mühendis ve ekibinin yaptıuklarını.Karai,salılı akıllı davrandı.Delegeler mühendis ve ekibinin gayretlerini insanları birbirine düşürdüğünün farkına vardı. gelmediler o salona.
Misafir - karaisalı

     24/02/2012 20:26

Adanalılar aday çıkartacak diyerek ortalığı velveleye veren mühendis ve ekibi artık sizi herkes tanıyor.Karaisalının 3 mahallesinden başkasını karaisalılı saymayan zihniyetinMHP yi o güzel memleketimizde düşürdüğü duruma bak.Orda burda nabız yokladınız durdunuz, siz herkesi kendiniz gibi ortalık karıştırıcı sanıyorsunuz .Seçilen başkanda düştüğü duruma bakarak istifa eder herhalde.O Karaisalıdaki fitne ekibin yüzünü görmemek için kongreye gelmeyenlerin sayısı o kadar çok.
Misafir - Karaisalı

     24/02/2012 18:44

Bir partiyi bitirmek için paralı adam toplasan ve kasten harteket etmeletini istesen veya komplo düzenlesen ancak bu kadar başarılı olabilirdiniz. Ondan sonra da bu insanlar neden MHP ye oy vermiyorlar diye timsah gözyaşı dökersiniz.... Haklısınız sizden başaraısızlığın hesabı sorulmazsa daha da şımararak nasıl daha başarısıız olab iliriz diye işte böyle arayışa geçersiniz. Ne köy vne kasaba olma yolunda devam ediniz... Küçülte küçülte bakalım ileride paylaşacak bir parti kalacak mı sizlere?.. MHP bu hallere düşürülecek parti miydi Ya Rabbim?. Bize biraz akıl, biraz utanma ve biraz da dürüstlük ver ya Rabbi?
Misafir - ONUNCU KÖYLÜ

Küçük olsun benim olsun     24/02/2012 17:45

Küçük olsun benim olsun diyenlerin kongresinden daha ne beklenir ki?
Misafir - abuzittin

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382