Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam642
Toplam Ziyaret1681727

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, yeni seçilen Karaisalı ilçe Başkanı Ünal Işık’ı övdü başarı diledi

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ömer Çelik’in Adana gelişi sırasında kendisini havalimanında karşılayan Karaisalı ilçe Başkanı Ünal Işık’a yeni görevinde başarı dileyerek tebrik etti.  Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı  ve partililerin önünde Ünal Işık’ dan övgüyle bahseden Çelik, birde nasihat da bulundu. Çelik,  “Genç ve cesaretli olmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Partimizin sizin gibi genç ve dinamik siyasetçilere ihtiyacı var. Sizin gibi genç başkanlarımızdan Ülkemiz, Milletimiz, Partimiz ve Kentimiz için başarılı çok işler bekliyoruz. Sizin ve yönetim üyelerinizin özellikle partimize çok büyük katkı sağlayacağınızı bundan sonra da bu gayretle heyecanla çalışacağınıza inanıyorum” diyerek elini sıktı.

Kendisine sıcak ilgi gösteren Ömer Çelik’e teşekkür eden Karaisalı ilçe Başkanı Ünal Işık’ da  “Başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, partimizi ve sizleri mahcup etmemek için ben ve ekibim tüm gayretlerimizle çalışacağız” diye konuştu.

 



962 kez okundu

Yorumlar

     20/02/2012 13:43

Başkana bizde başarılar dileriz.Lakin en büyük başarısını ilçeye Belediye başkanlığını kazandırdığı zaman perçinlemiş olacak.Bizler için en büyük başarı ilçe belediye başkanlığını AK PARTİ ye kazandırması olacaktır.Şİmdiden çalışması lazım genç başkanımızın.
Misafir - İLçeden esnaf

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704