Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi37
Bugün Toplam899
Toplam Ziyaret1687408

‘Engellilere sahip çıkıyoruz’

   AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Özürlü ve engelli vatandaşlara her zaman sahip çıkılmasını gerektiğini vurguladı.  Milletvekili Fatoş Gürkan, Ak Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Seyhan ilçe Başkanı Kasım Pamuk, Karaisalı ilçe Başkanı Ünal Işık, Meclis üyeleri ve partililerle birlikte Karaisalı   Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gürkan ve Yağcı, Okul Müdürü Yusuf  İyi’ den merkezde yürütülen hizmetlerle ilgili olarak bilgi aldı. İyi, 5 adet ev, idare binasından oluşan merkezde toplam 60 engellinin barınacağını belirtirken, engelli çocukları şimdiden kabul etmeye başladıklarını söyledi.   

Milletvekili Fatoş Gürkan, Ak Parti Hükümetin çok iyi projelere ev sahipliği yaptığını ifade ederken, “Özürlü insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Bizde Hükümet olarak bu sorunu ortadan kaldırma çabasındayız ” diye konuştu.  

İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’ da ”Engelli kardeşlerimizi de mutlaka hayatın içerisine sokmak hepimizin görevidir” dedi.  Gürkan ve Yağcı ziyaret sonrası Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yusuf İyi ve  personeline teşekkür ederken engelli vatandaşlara bir anne ve baba şefkati göstermelerini istediler.

 



1077 kez okundu

Yorumlar

annemin kardeşlerini yok sayacam     24/02/2012 22:34

bu yazdıklarımı okuduktan sonra acaba ayhan ışık veya karsiad başkanı sayın ismail demirkeser bana dayı olmazlar mı olsunlarda benim de hayatım kurtulsun bıktım şu kpss ye hazırlanmaktan yav
murat yıldırım

     24/02/2012 11:41

murat kardeşim senin tek eksiğin dayın var mı?dayın yoksa bu işlere girme.Keşke senin dayın AYhan IŞIK veya İSmail Demirkeser olsaydı.
Misafir - dayısı olmayan birisi

bu kuruma alınacak elemanlar     23/02/2012 15:33

buraya alınacak eleman konusunda siyasi parti liderlerinden kime el attıysak biz anlamayız bizde bitmiyor bu iş diyorlar.Hatta diyorlar mezuniyet durumuna göre alacağız diyorlar ben üniversite mezunuyum ama bu kadar alınan elamanlar ne mezunu ki benden üst düzey bir okul bitirdiler de beni almıyorlar halen anlamış değilim
murat yıldırım

     20/02/2012 14:56

Varol sayın Milletvekilim iyiki varsınız.Sizlerde olmasanız bu ilçenin hali ne olur acaba?Yusuf kardeşim size de başarılar diliyorum hizmetinizin devamını diliyorum.
Misafir - ilçe sakini

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382