Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam971
Toplam Ziyaret1669357

Küçükaydın, AK Parti'nin 12 Haziran seçimlerinde merkezi ilçelerde Karaisalı'dan sonra yüzde 45 ile en yüksek oyu Sarıçam'dan aldığını anımsattı

AK Parti Sarıçam İlçe Kongresinde mevcut başkan Cengiz Yalman yeniden göreve seçildi.Mongrede kmonuşan Milletvekili Ali Küçükaydın, Küçükaydın, AK Parti'nin 12 Haziran seçimlerinde merkezi ilçelerde Karaisalı'dan sonra yüzde 45 ile en yüksek oyu Sarıçam'dan aldığını anımsattı.

İlçedeki bir düğün salonunda yapılan kongre, divan başkanı seçimi ile başladı. Divan başkanlığını Sarıçam ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ali Acembekiroğlu'nun yaptığı genel kurulda, mevcut ilçe başkanı Cengiz Yalman'ın başkanlığında tek liste ile seçime gidildi.

AK Parti Milletvekili Ali Küçükaydın, genel kurulda, ilçenin tarihi önemine değinerek, Adana için merkezi hükümetin yaptığı yatırımları anlattı.

Küçükaydın, AK Parti'nin 12 Haziran seçimlerinde merkezi ilçelerde Karaisalı'dan sonra yüzde 45 ile en yüksek oyu Sarıçam'dan aldığını anımsatarak, "Partimizin, ilçemizdeki bu başarısında her yerde örnek olması gereken belediye ve teşkilat uyumu var. Sarıçam'da partimiz en yakın rakibine 10 bin oy fark atmıştır. Bu uyum ile 2014 seçimlerinde aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ise Sarıçam'ın gelişmeye açık bir ilçe olduğunu, burada belediye ile ilçe teşkilatının uyumlu çalıştığını belirtti.

Erdinç, derin ve etkili güçlerin MİT müsteşarı üzerinden Başbakan ve AK Parti'ye dönük bir saldırı içinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ülkede terörün bitmesini istemeyenler MİT üzerinden Başbakanımıza saldırıyorlar. 'PKK ile Oslo'da görüşüldü' diye eleştirenler, 1999'da bölücü başının idam cezasının kaldırılmasını ve 1 Haziran 2004'e kadar silahsızlanma anlaşması yapılmasını bu ülkenin insanından gizliyorlar. Tüm bunlar, TBMM'de yasa görüşmeleri sırasında o gün iktidar olanlar ile bölücü terör örgütünün destekçileri tarafından söylendi."



781 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173