Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam519
Toplam Ziyaret1688258

Polat, acısını paylaşanlara teşekkür etti

Geçtiğimiz hafta annesi Hürü Polat’ı ebediyete uğurlayan Büyükşehir Meclis üyesi iş adamı Sıtkı Polat’a taziye ziyaretleri devam ediyor. Son olarak  AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar, Meclis üyesi Sıtkı Polat’ı yalnız bırakmayarak başsağlığı ziyaretinde bulundu. Ünüvar, hayatını kaybeden anne Polat’a Allahtan rahmet diledi. Ünüvar, “Size ve ailenize sabrı cemil niyaz ediyorum. Allah başka acı göstermesin” derken birde dua etti.

Evinde ve işyerinde taziyeleri kabul eden Meclis üyesi Sıtkı Polat’ da kendilerini bu acı günde   yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Polat, “Gerek cenazemize katılan, gerekse taziye evimize bizzat gelen ve de bizleri telefonla arayarak bu zor günümüzde acımızı paylaşan Milletvekillerimize, Adana Valimize, Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlarımıza, AK Parti İl ve ilçe Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, MHP ve CHP’li dostlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, bürokratlarımıza ve basınımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 



939 kez okundu

Yorumlar

     21/02/2012 16:09

Sayın Polat'a başsağlığı diliyorum. Fakat kafama takılan bişey oldu AKP, MHP ve CHP'li dostlarının başsağlığı dilediği Sayın Polat'a bir zamanlar kendisine emanet usulu kaldırım ihalesi ve çatalan içme suyu köprü ihalesi vere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aytaç Durak 'da başsağlığı diledimi acaba merak ettim açıkcası...
Misafir - Kevizlili

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406