Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam789
Toplam Ziyaret1686222

Karaisalı Müftülüğü’nde Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım Unvanlarında görev yapan personeller arasından (bayan ve erkek ayrı olmak üzere) “3 Dalda Ödüllü Yarışma” düzenlendi.



2012 Yılı Kutlu Doğum Haftası Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde pmüftülük ersonelinin yeteneklerini geliştirmek, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, kişisel gelişimlerinin ve kendilerini yetiştirmelerinin devamlılığını ve mesleklerini cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla; Karaisalı Müftülüğü’nde Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım Unvanlarında görev yapan personeller arasından (bayan ve erkek ayrı olmak üzere) “3 Dalda Ödüllü Yarışma” düzenlendi.

Yapılan açıklamaya göre yarışma hakkında şu  bilgiler verildi:

''Yarışma komisyon huzurunda sözlü şeklinde olacaktır.
1-Sûrelerin Tertibi : Yarışmacımız, Mushaf'taki sıraya göre sûrelerin sıra numarası ve adını A4 kağıda yazıp komisyonun huzurunda ezbere sayacak.
2-Esmâu'l Husna : Yarışmacımız, Allah-u Teâlâ'nın 99 güzel ismini ve manalarını A4 kağıda yazıpkomisyon huzurunda ezbere sıralayacak.
3-40 Hadis : Yarışmacımız, kaynağı belirtilmek şartıyla 40 hadis metnini A4 kağıda yazıp komisyon huzurunda lafız ve manasını ezbere okuyacak.''

Yarışmanın 2 Nisan tarihinde Pazartesi günü Saat 09:00 'da İlçe Müftülüğü'nde yapılacağı ve yarışmada üç daldan katılıp dereceye giren her personele altın hediye edileceği ve 1 veya 2 daldan katılanlara da çeşitli cd ve kitap hediye edileceği duyuruldu.



981 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231