Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam729
Toplam Ziyaret1687238

Aralarında KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser'in de bulunduğu SİAD Başkanlarının hedefi bölgeyi kalkındırmak

 Adana’nın daha ileriye gitmesi için güç birliği platformu oluşturan Sanayici İş Adamları Derneği (SİAD) Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse’nin ev sahipliğinde toplandı. Toplantı da AYEMDER Başkanı Murtaza Kılçık, sekretarya görevini oy birliği ile MÜSİAD Başkanı Bilal Nadir Gök’e devrederken sekreterya görevinin üçer aylık dönemler halinde yürütüleceği bildirildi.

Toplantıda, Adana’nın daha yaşanabilir bir kent olabilmesi için Valilik, Belediyeler, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Başkanlarının ziyaret edilerek, Adana’nın sorunlarının çözümü için hazırlanacak ortak raporların bakanlıklara sunulmasına karar verildi. Amacın, SİAD’ lar olarak aynı çatı altında birleşip,daha etkin hizmetler vermek, yeni başarılara imza atmak olduğu bildirildi. Bu oluşumla sanayicilerle ilişkileri daha çok güçlendirmek istediklerini belirten Başkanlar,  “Bu güç birliğimizle daha çok başarılı hizmetler ve işler yapmayı hedefliyoruz. Sosyal, kültürel, güvenlik gibi daha birçok alanlarda yaşanan sorunları çözmek için etkili çalışmalar yapacağız. Üyeler arasında kaynaşmayı en üst seviyelere taşımaktan yanayız. SİAD’lar olarak Adana ve tüm bölgemize hizmet vermek için güç birliği toplantılarımız devam edecektir” dediler.

Başkanları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse’de misafirlerine teşekkür etti.

Toplantıya, AYEMDER Başkanı Murtaza Kılçık, MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser, ADASİAD Başkanı Ümit Özlü, MÜSİAD’ dan Mustafa Çalışkan, AYEMDER Başkan Yardımcısı Mustafa Vursavuş ve TÜMSİAD Adana Şubesi İl Genel Sekreteri Yalçın Kartal katıldı.

 



672 kez okundu

Yorumlar

TEBRİK     27/01/2012 11:07

KARSİAD BAŞKANI DEMİRKESER BEYE BAŞARILAR DİLERİM
Misafir - SERTER

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382