Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam469
Toplam Ziyaret1688208

Adanaspor'dan 58. yıl kutlaması

ADANASPOR’DAN ANLAMLI KUTLAMA

Bugüne kadar Adanaspor’un kuruluş günü bir türlü çıkarılamamış, 58 yıldır Adanaspor’un kurulduğu gün kutlanamamışdı. www.adanaturuncudur.com web sitesinin müdavimi Mahir Alev’in yaklaşık 10 ay önce Adanaspor Kulübü Yöneticisi Uğur Üzer’e başvurması sonucu Kulüp Başkanı Tevriz Dura derhal harekete geçerek İl Dernekler Müdürü Recep Uzunoğlu katkılarıyla tozlu raflardan 1954 yılında kurulan Adanaspor Kulübü’nün resmi kuruluş günü 23 Ocak olarak çıkmıştır. Bu katkılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederiz.

23 Ocak günü herhangi bir kutlama töreni hazırlığı yapılmayınca Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura harekete geçerek Konyagücü maçına basketbol takımını sahaya “1954’de doğdu, turuncu beyaz oldu.-58. yılımız kutlu olsun” anlamlı formalarla çıkardı. Bununla da kalmayıp ulaşabildiği tüm eski oyuncuları Adanaspor Kulübü’ne davet etti. Üç kuşağın bir araya geldiği anlamlı törene Necip Erdoğan, Ercan Albay, Ercan Aslankeser, Yener Çokyaşar, Şahin Ulugünar, İbrahim Okutan (tibili), Cihat, Cengiz Arık, Nihat Metin, Reşat Yılmaz, Mahmut Çay, Ahmet Ziya Yüce, Yalçın Korkmaca, Feyzullah Küçük gibi efsane isimler törene renk kattılar. Adanaspor basketbol takımı da o günün anısına giydiği anlamlı kutlama formaları ile katıldılar. Ayrıca Dişi Kaplanlar, Turbeyler, taraftarlar, adanaturuncudur.com müdavimi Mahir Alev, Adanaspor Kulübü Yönetim Kurulu’da bu sıcak törende hazır bulundular. Saatler 19:54’ü gösterdiğinde Adanaspor’un 58. yılı pastası törenle kesildi.

Törende söz alan Başkan Tevriz Dura Adanaspor’un efsane isimlerini ve katılanlara teşekkür ederek: “Aslında yakışan on binler ile bu anlamlı günü stada kutlamak gerekirdi. Bu ilk kutlamaya adımımızı attık, inşallah gelecek sene daha büyük bir tören ile kutlarız. Ayrıca 58. yıl etkinliklerini taraftarlarımız yıl boyu sürdürebilirler. Üç kuşağın bir araya geldiği oyuncuları görünce duygulanmamak elde değil. Bu insanlar anılarını anlattıkça insanın tüyleri diken diken oluyor. İnşallah yakın bir zamanda Türkiye’nin her tarafında Adanaspor forması giyen oyuncularımızı bir araya getirmeye çalışacağız. Bu da basketbol takımımızın şampiyon olup 2. Lig’e yükseldiği gecede gerçekleştirmeye çalışacağız. Tüm Adanasporlular’ın 58. yılını kutlar, asıl kutlamanın cumartesi günü saat 17:00’de oynayacağımız Aksaray (basketbol) maçında gerçekleştirmek istiyoruz. Bu anlamlı güne tüm Adanasporlular davetlidir. Formasını, atkısını, bayrağını alıp bu büyük güne katılmalarını bekler, saygılar sunarım.” dedi.



1205 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406