Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam167
Toplam Ziyaret1681252

Aldırmaz, “Karaisalı bizim merkez ilçemiz. Büyükşehir bütünlüğünde olması nedeniyle çok rahat hizmet götürebiliyoruz.'dedi.



   Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç, Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı ve Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı ile Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a ayrı ayrı ziyarette bulundular.

   İlk ziyareti Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç, Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı gerçekleştirdi. Başkan Vekili Aldırmaz’la makamında görüşen Kaymakam Kılıç ile Başkan Balıkçı, ilçenin sorunlarını anlattı.

   Daha sonra Başkan Vekili Aldırmaz’ı Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı ve Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ziyaret etti, sorunları aktırdı.

   Karataş ve Karaisalı ilçelerinin Adana için çok önemli olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Karaisalı bizim merkez ilçemiz. Büyükşehir bütünlüğünde olması nedeniyle çok rahat hizmet götürebiliyoruz. Karataş ilçemiz ise mücavir alan dışında. Bu şirin ilçemizin nüfusu özellikle yaz aylarında olağanüstü artış gösteriyor. Yazlıkçılarımızın mağdur olmaması için belediyemizin imkanları dahilinde oraya da hizmet götürmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.



899 kez okundu

Yorumlar

     20/01/2012 13:41

Zihni bey sayesinde ilçemiz hizmet görür oldu.Tşk kendisine ALLAH RAZI OLSUN
Misafir - murtçu

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398