Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam715
Toplam Ziyaret1686148

Polat Elit Otelde düzenlenen yemekli toplantıya İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, Seyhan ilçe Başkanı Kasım Pamuk, il Gençlik Kolları Başkanı Umut Zeybek, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, katıldı

 Adana Büyükşehir ve Seyhan Meclis üyesi iş adamı Sıtkı Polat, yeni atanan Ak Parti Adana il, Çukurova ve Seyhan ilçe Başkanlarını ağırladı. Polat Elit Otelde düzenlenen yemekli toplantıya İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, Seyhan ilçe Başkanı Kasım Pamuk, il Gençlik Kolları Başkanı Umut Zeybek, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, iş adamları ve bürokratlar katıldı.

Yeni başkanlara,‘Hayırlı olsun’ diyen Sıtkı Polat, bundan böyle milletin menfaati için sık sık bir araya gelmek istediklerini ifade etti. Polat,  Adana’da temiz bir sayfa açıldığını genç ve dinamik bir kadroyla il ve ilçelerde parti olarak söz sahibi olmaya devam edeceklerini kaydetti. 

Ak Partinin il ve ilçedeki yeni yönetimin, birlik beraberlik içinde büyük başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Polat, “Bencil konuları bir kenara bırakıp el birliğiyle hizmet aşkıyla  kendimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Adana’da yaşayan herkes kendisine düşen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmesi halinde kentimiz, halkımız kazanacaktır” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’ da teşkilattaki yenilenmenin tamamlanmasıyla birlikte  çalışmalara hemen başladıklarını söyledi. Yağcı, “Önümüzdeki ilk belediye seçimlerinde tüm belediyeleri kazanmak istiyoruz. Bu yüzden gittiğimiz yerlerde hükümetimizin icraatlarını ve projelerini halkımıza en iyi şekilde anlatacağız” diye konuştu.

Yemeğin ardından konuklar, ev sahibi Sıtkı Polat’a teşekkür etti.



1203 kez okundu

Yorumlar

     19/01/2012 09:57

yağcılarda iinecek var kardeş.
Misafir - murtçu osman

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231