Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam302
Toplam Ziyaret1685057

Adana Muhtarlar Birliği Karaisalı İlçe Başkanı ve Kırıklı Köyü Muhtarı Fatih Şimşek, hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Adana Muhtarlar Birliği Karaisalı İlçe Başkanı ve Kırıklı Köyü Muhtarı Fatih Şimşek, hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Şimşek, “Sayın Başkanım sayenizde asfalt yola kavuştuk. Allah sizden razı olsun.” dedi.

Sarıkonak Köyü Muhtarı Selami Yılmaz, Karaisalı’ya bağlı Ömerli Köyü Muhtarı Fikret Yazgan ile Nurlu Köyü Muhtarı Ramazan Ünlü ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret eden Adana Muhtarlar Birliği Karaisalı İlçe Başkanı ve Kırıklı Köyü Muhtarı Fatih Şimşek, köylerinin bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet almadığını, Zihni Aldırmaz’ın göreve gelmesinden sonra bu anlayışın değiştiğini söyledi.

Sarıkonak köyü ile Kırıklı köyünün, Büyükşehir Belediyesi mücavir alanında orman köyü statüsünde olduğunu ifade eden Fatih Şimşek, “Bize bugüne kadar görmediğimiz hizmetleri yaptınız. Köy içi yollarımızı asfaltladınız. Bu nedenle size ve ekibinize köy halkım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca, Arıtmaya giden yolumuz çok dardı ve her hafta kaza oluyordu. İl Özel İdaresi, yolu genişletti ve altyapısını tamamladı. İnşallah seneye de asfaltını yaptırırız. Müsaade ederseniz, 3 kilometre uzunluğunda, 16 metre genişliğindeki bu yola, köyümüze yaptığınız hizmetlerden dolayı sizin adınızı vermek istiyoruz. Köy ihtiyar heyeti olarak bu kararı alacağız” şeklinde konuştu.

Şimşek’in sözlerine teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Karaisalı aslında bizim cennet köşelerimizden birisi. Kızıldağ yaylası Adanalıların yazın kullandığı çok güzel bir yayla. Bahçeli evler yapıldı. İnşallah daha düzenli hale gelir. Turizm açısından da önemli bir yer. Metroyu da Ulaştırma Bakanlığına devredersek, gelirimiz artar. Zaten Sayın Başbakanımızın bu konuda bizlere sözü var. Milletvekillerimiz de bizlere yardımcı oluyor. İmkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapacağız.” dedi.



899 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231