Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam163
Toplam Ziyaret1685596

İşadamlarından Çukurova Gazeteciler Cemiyetine ziyaret


ADANA – Büyükşehir Belediye Meclis üyesi iş adamı Sıtkı Polat, Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçık Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Ziyarette gazetecilerin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan iş adamları, gazetecilerin çalışmalarında başarı diledi. Meclis üyesi iş adamı Sıtkı Polat, burada yaptığı konuşmada Adana basınının işinde çok hırslı ve başarılı olduğunu dikkat çekti. Basının eleştirileriyle kendilerine yol gösterdiğini ifade eden Polat, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini hatırlattı. Polat, gazetecilik mesleğinin, özellikle fedakarlık isteyen zor şartlarda icra edilen önemli bir meslek olduğunu bildirerek, basın çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu.
KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser’de gazetecilerin kutsal bir görev yaptığı için kendilerine her daim saygı duyduklarını kaydetti.
AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık ise, gazeteciler hayatları pahasına özveriyle çalıştıklarını ifade ederek, “İşiniz gerçekten çok zor. Görev uğruna kendinizi siper ediyorsunuz. Sizi kutluyorum” diye övgülerde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de, Adana’da görev yapan gazetecilerin halkın ve kentin menfaatleri için çalıştığını kaydetti.



836 kez okundu

Yorumlar

     12/01/2012 22:21

çecelili kardeş neden bu kadar karnın dar acaba kendine sorsan
Misafir - ismail karaisalılı

     11/01/2012 15:09

sayın vahit bey:diğer haberlerin altındaki yorumlarınızı kaldırmanızı anlamakta zorluk çemiyorum.Ama haberleri lütfen doğru yazarsanız sevinirim.Kimi belediye de görmek istersiniz anketindeki sıralama da hata var bunun ne oldugunu sizde biliyorsunuz.Adayların aldığı oylarda oynama yapamadığınızı belirtttiniz daha önce olabilir bişe diyemem o konuda.Ama haberin bağlığını yazarken sıralamayı doğru verirseniz sevinirim.Çünkü sıralamada hata var. 1.ALi METİN 2.Karaisalı Belediyesi Hesap işleri Müdür Günay YÜCE 3.ise de Doktor Uğur ÜNALDI beydir. UĞur ÜNALDI beyin 81 oyu başkasının oyu oldugunu biliyorsunuz.tşk.
Misafir - abdulah küçükyücel-0532-6093463

     11/01/2012 14:11

AYHAN IŞIK NEREDE BURDA?NEDEN YOK?
Misafir - ÇECELİLİ

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382