Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam881
Toplam Ziyaret1686314

Toplantıya Uluslararası Interflora Çiçekçiler Derneği Çukurova Bölge Başkanı Rıfat Yılmaz, Bölge Başkan Yardımcısı Recep Onatça, Mersin Bölge Temsilcisi Ahmet Özdemir ile Mersin merkez ve ilçelerinde çiçekçilik yapanlar katıldı

 Uluslararası Interflora Çiçekçiler Derneği Türkiye Başkanı Recep Gedikli, Mersin’de çiçekçiler ile yaptığı toplantıda, çiçekçilerin sorunlarını dinledi.

  Gedikli, Mersin’de Aşina Restaurant’ta yaptığı toplantıda, Dernek hakkında bilgiler verdi. 1908 yılında Almanya'daki çiçekçilerin bir araya gelmesiyle Fleurop teşkilatı kurulduğunu, bunu, 1910 yılında Amerika'da F.T.D. teşkilatı ve 1923 yılında ise İngiltere'de Interflora teşkilatının kuruluşu izlediğini belirterek şunları söyledi:

  “Daha sonraları Avrupa Birliği olarak Fleurop-Interflora adıyla Avrupa teşkilatı birleşir. 1946 Yılında F.T.D. Amerika teşkilatı kurulur ve bu da elinde çiçekle koşan adam olarak sembolize edilir ve günümüzde 156 ülkede 49 bin üyesi ile hizmet veren devasa bir organizasyona dönüşür. Interflora Dünya Teşkilatında ülkemizi temsil eden tek yasal kuruluş olan İnterflora Çiçekçileri Derneği, İçişleri Bakanlığı'nın 23.06.1976 gün ve 5788 sayılı onayı ile kurulmuştur.”

 Gedikli, günümüzde iletişimin tahminlerin ötesinde bir hızla geliştiğini, zaman ve uzaklık kavramları adeta yeniden tanımlandığını kaydederek, “Bu değişim, duygusallıklarımızı, hayal gücümüzle birleştirerek daha farklı bir gerçekliğe kavuşturmamıza da fırsat veriyor. Uzakta olsalar bile, sevdiklerimize ulaşabilmek, sevinci ve acıyı paylaşmak, yaşama beklenmedik sürprizler katmak ve varlığımızı hissettirmek artık o kadar kolay ki.“Bütün dünyaya çiçek!" sloganıyla çalışmalarını sürdüren ve tüm dünyada kabul gören "Interflora", kaliteli, güvenli, müşteri odaklı ve zamanla yarışan nitelikte bir hizmeti almanın adresidir. İnterflora, duygularınızı düşlerinizdeki çiçeğe dönüştürerek, en uzak mekanlardaki dostlarınıza bile iletmenize imkan veren uluslararası bir organizasyondur.”dedi.

  Yurtiçi ve Yurtdışı çiçek siparişlerini zamanında alıcısına teslim etmek, ürünün kalitesi ve siparişin zamanında alıcıya teslimi konusundaki titizliğin hizmetlerin vazgeçilmez ilkeleri olduğunu vurgulayan Uluslararası Interflora Çiçekçiler Derneği Türkiye Başkanı Recep Gedikli, “Çiçek duygudur, özen ister ve ulaşmakta sabırsızdır. İnterflora, çok pratik bir işleyişe sahiptir. Dünyanın herhangi bir yerinden ülkemize veya ülkemizden dünyanın herhangi bir yerine bir çiçek göndermek istediğinizde, üye kuruluşlarımızı arayarak veya 24 saat hizmet sunan web sitemizden sipariş verebilmektedir”

  Uluslararası Interflora Çiçekçiler Derneği Çukurova Bölge Başkanı Rıfat Yılmaz, Bölge Başkan Yardımcısı Recep Onatça, Mersin Bölge Temsilcisi Ahmet Özdemir ile Mersin merkez ve ilçelerinde çiçekçilik yapanların katıldığı toplantıda, Başkan Recep Gedikli çiçekçilerin sorunlarını not ederek, gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

 



797 kez okundu

Yorumlar

     08/01/2012 17:13

güzel
Misafir - erdal

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382