Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam155
Toplam Ziyaret1686664

MHP il Genel Meclisi üyeleri Çakallı Köyünü ziyaret ettiler

Hız kesmeden Köy ziyaretlerine ve denetimlere  devam eden MHP’li İl Genel Meclis Üyeleri Karaisalı’nın Çakallı köyünü ziyaret ettiler.Köyde parke taşı döşemesi yapılırken incelemelerde bulundular.


MHP’li İl Genel Meclisi Grup Başkan vekili Salih Şen,Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Özen,Daimi Encümen Aytan Köylü,Karaisalı İl Genel Meclis Üyesi ve Bütçe Komisyonu üyesi Nevzat Özgün,Yol,Su,Kanalizasyon,Doğal Kaynaklar ve Enerji Sistemleri Komisyon Başkanı Mustafa Halaçoğlu, AR-GE,Proje, Yatırım ve Değerlendirme Komisyonu Üyesi Hüseyin Karakuş,Çakallı Muhtarı Şaban Bülbül ve köylü vatandaşlarla birlikte toplanarak sohbet ettiler.


Köylü vatandaşlar hizmetlerden dolayı çok memnun kaldıklarını ve bu hizmetlerin devamını dilediklerini dile getirdiler.


Köylü vatandaşların köyün bazı sokaklarında parke taşı eksiklerinin bulunduğunu dile getirdiler.Bütçe Komisyon Başkanı Ahmet Özen bunun tamamlanması için gerekenin yapılacağını dile getirdi.
Ayrıca köy okulunu da ziyaret eden MHP’li Meclis üyeleri

okulun giriş kapısının eksik olduğunu ve bunun da yapılması için gerekenin yapılacağının sözünü verdiler.


Okulun ve köyün bazı ihtiyaçlarını yerinde gören MHP’li İl Genel Meclis üyeleri  “bu konularda gerekli girişimlerde bulunacağız”dediler.


Muhtarın ve Köylü vatandaşların verdiği öğle yemeği ikramından sonar Grup Başkan Vekili Salih Şen tarafından bir Aşr-ı şerif okudu, duayı Karaisalı Müftüsü yaptı. Devletimize ve hizmette bulanan herkese dualar edildi.


Karaisalı İl Genel Meclis Üyesi ve Bütçe Komisyonu üyesi Nevzat Özgün ise,”Karaisalı’nın 2012 yılı bütçesinde büyük yatırımlara imza atacağız.Bütçeye koyulan yol,su, kanalizasyon ve parke taşı gibi daha bir çok hizmeti yaptıracağız.Bunun için MHP olarak “plan ve projelerle atılım yılı olacak” dedi.


MHP’li İl Genel Meclis üyeleri tekrar gelme sözü verdiler.



1039 kez okundu

Yorumlar

     06/01/2012 13:53

çok güzel ya
Misafir - ersen

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406