Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam870
Toplam Ziyaret1681077

Ak Parti Adana İl Başkanlığına vekaleten Kamil Yıldırım atandı

Ak Parti Adana İl Başkanlığına vekaleten Kamil Yıldırım atandı

AK Parti Genel Merkezi, Adana İl Başkanlığına vekaleten Kamil Yıldırım'ı atadığını açıkladı.

1AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem imzalı tebligat yazısı üzerine Kamil Yıldırım İl Başkanlığına gelerek görevi devraldı. Aynı zamanda AK Parti Adana Demokrasi Hakem Kurulu üyesi olan Kamil Yıldırım, bu görevi yeni başkan atanana kadar geçici olarak sürdürecek.

  Öte yandan Adana’da yayın yapan DORUK adlı gazete ve sitesinde bu olayı ‘’Terminatör İşbaşıbda’’ diye yorumladı. DORUK’un yaptığı özel haber şöyle:

TERMİNATÖR İŞ BAŞINDA

(ÖZEL HABER)
Adana Ak Parti iflah olmuyor, Adana da bundan nasibini alıyor. On yılda 8 il başkanı değişti. 1-Ömer Faruk Gerger Hakimlik yapmış, avukat. 2- Vedat Kahyalar Makine Mühendisi. 3-Abdullah Doğru Ziraat Mühendisliği son sınıftan ayrılma. 4-Mustafa Attaroğlu Asker ve aynı zamanda avukat. 5-Erol Çamu Sanayaci ve işadamı. 6-Sebahattin Bekis Avukat. 7-Mehmet Sağlam Avukat. 8-Mustafa Kebude İdari Bilimler Fakültesi mezunu ve Koçlar’da çalıştı. 9-Kamil Yıldırım...

Bu 8 isim nerede hata yaptı? Hepsi mi kötü, birileri resmen Adana ile uğraşıyor, Ak Parti Genel Merkezi’nde Adana için özel bir bölüm konmuş gibi. Bir terminatör iş başında, geleni geçeni öğütüyor ve posasını çıkarıp atıyor. İtibarsızlaştırıyor, görevden alarak, görev yapamaz hale getiriyor. Daha doğrusu ıskartaya çıkarıyor. Adana’dan başka 81 vilayette böyle bişey yok. Üstelik hizmet edenler, milletvekilliği ile ödüllendirilmiş. Adana da milletvekilliğine aday adayı olanlar hakkında Genel Merkez’e tırlarla dosya gönderildi. Dedik ya Adana bu konuda bir nimara üzerine başka örnek yok!
Buyrun sizler için yaptığımız araştırma.


İstanbul

10 yılda 3 il başkanı. Bunlardan ikisi şu an milletvekili Mehmet Müezinoğlu ve Allattin Büyükkaya, Kadın Kolları Başkanı Canan Kalsın şuan milletvekilli.

Ankara
10 yılda 4 il başkanı ve 1 milletvekili Nurettin Akman, Kadın Kolları Başkanlığı yapmış Nurdan Şanlı ve Tülay Selamoğlu milletvekilli.

İzmir
10 Yılda 5 il başkanı. Bunlardan 3 tanesi milletvekili İsmail Katmerci, Aydın Şengül, Ali Aşlık. Kadın Kolları Başkanlığı yapmış Nesrin Ulema ve Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış isim Hamza Dağ şuan milletvekili.

Bursa
10 Yılda 6 il başkanı. Mehmet Tunçak, Hayrettin Çomak ve Şevket Orhan milletvekilli. Kadın Kolların Başkanlığı Tulin Erkal, Canan Candemir Çelik halen milletvekili.

Konya
10 yılda 5 il başkanı değişti. Bunlardan biri Hasan Angı milletvekili oldu, diğer milletvekili sıralamasında seçilemedi. Teşkilatlardan gelen Gülay Samancı ve Ayşe Türkmenoğlu milletvekili..
8 İl başkanı gelip geçti, kayumlar hariç. Hepsi birbirinden iyi eğitimli insanlar, hepsi elini taşın altına koyup canla başla çalıştılar. 8 İsim için kimse şaibeye bulaştı, iş bitirdi, kendine rant sağladı diyemez. Milletvekili Ali Küçükaydın: “Adana’da il başkanları sık sık değişti. Buradan çıkardığım bir sonuç var: İl başkanları ve yönetimlerinden kaynaklı açık söylüyorum, pek bir sorun göremiyorum. Bunu bir referandum ve seçim geçiren Mustafa Kebude için değil, bütün arkadaşlarım için söylüyorum. Bunları ifade ederken de bir art niyetim ve kötü düşüncem yok. Ben de biraz önce (Kebude’ye) ‘Sen bu partinin şerefli bir gazisizin’ dedim. O bir gazi olarak hizmetine devam edecektir.” Demesi açıkca destek vermesi gözlerden kaçmadı. Bunu bir milletvekillinin deklare etmesi, bize söyleyecek söz bırakmıyor.
Düşünün Adana’da kadın kollarından giden, gençlik kolları başkanlığından bir Mehmet Şükrü Erdinç milletvekili oldu, başka da yok.
Şunu sormadan edemiyoruz bu il başkanları neden itibarsızlaştı. Adana da Ak Parti’ye girmek için can atanlar, giren pişman, girmeyen bin pişman adeta. Girenlerin canı yanıyor ve üzerine sanki benzin dökülerek etkisiz hale getiriliyor. Hür iradeleriyle kongerelerde oy kulllanan delegelerin bakalım tepkileri ne olacak? Herşeyi belirleyen genel merkez olursa, delegelere ne gerek var acaba?

 



1567 kez okundu

Yorumlar

     04/01/2012 13:53

hayırlı olsun partimize
Misafir - sertan

     02/01/2012 15:10

hayırlı olsun partimize
Misafir - selami

     02/01/2012 15:04

hayırlı olsun partimize
Misafir - selami

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704