Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam385
Toplam Ziyaret1668027

Karaisalı Kapıkaya Kanyonu’nda Doğa ile buluşan eczacılar stres attılar

     Adana Eczacı Odası, hafta sonunu Karaisalı İlçesi Kapıkaya Kanyonu’nda doğa yürüyüşü ile geçirdi.

Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, meslek içi eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini söyledi. Sosyal faaliyet komisyonu tarafından üyeler arasında danışma ve kaynaşmayı sağlamak, yörenin tanınması ve tanıtılması amacıyla da çeşitli etkinlikler düzenlendiğini kaydetti.

 

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Son dönemlerde ilaç sektöründe yaşanan krizle bunalan eczacılar, Karaisalı İlçesi Kapıkaya Kanyonuna düzenledikleri doğa yürüyüşü ile stres attılar. Hafta sonu Baraj yolunda toplanan eczacılar otobüs ve kendi araçları ile Karaisalı İlçesi’ne hareket etti.

Karaisalı ilçesinde bir köy kahvesinde mola veren eczacılar, burada doğal ürünlerle kahvaltı yaptı. Enerji depolayan eczacıların bundan sonraki durağında ise Karaisalı Kapıkaya Kanyonu yer aldı. Kendilerini doğaya bırakan eczacılar kanyonda, yürüyüş yaptı. Doğada oksijen depolayan eczacılar düzenledikleri çeşitli etkinliklerle eğlendi.

Kapıkaya Kanyonu’nunda kamp ateşi yakan eczacılar, sucuk-ekmek partisi yaptı. Közde çay keyfi yapmayı da ihmal etmedi. Bol bol doğayı fotoğraflayan eczacılar bir başka etkinlikte buluşmak üzere doğa yürüyüşünü tamamlayarak Adana’ya döndüler.



2655 kez okundu

Yorumlar

     30/12/2011 09:58

ilçemiizn heryeri altın degerinde bilene
abdullah küçükyücel

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436