Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam650
Toplam Ziyaret1681735

Adana Büyükşehir Meclis üyesi iş adamı Karaisalılı Sıtkı Polat, kendilerine ödenen Bin 200 liralık huzur hakkını Van’daki depremzedelere bağışladı.

Sıtkı Polat huzur hakkını depremzedelere bağışladı
Adana Büyükşehir Meclis üyesi iş adamı Sıtkı Polat, kendilerine ödenen Bin 200 liralık huzur hakkını Van’daki depremzedelere bağışladı.

Sıtkı Polat huzur hakkını depremzedelere bağışladı. Huzur hakkını Türk Kızılay’ı aracılığıyla Van’da bulunan yardıma muhtaç kişilere göndermekle örnek bir davranış sergileyen Polat, bağışı Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ ya teslim etti. Polat, diğer meclis üyelerinin de Van’a bağış yapmaları için yeniden çağrıda bulundu.

Kızılay’ın dernek binasında düzenlenen törende Van’da yaşanan depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dileyen iş adamı Sıtkı Polat, “Bizimde bu çorbada tuzumuz olsun istedim. Sembolikte olsa bir adım atmak bana huzur ve mutluluk verdi. Depremzedelerin bir an önce sıcak bir yuvaya kavuşmalarını diliyorum. Yaşanan depremin ardından Ak parti hükümetinin yürüttüğü çalışmaların yanı sıra milletimizin desteklediği yardım kampanyaları her türlü takdirin üzerinde ve kardeşliğin bir vesilesi olması açısından da son derece önemlidir. Bu kampanyayı destekleyen herkese ve depremzede ile hayırseverlerimiz arasında bir köpür olan Kızılayımızı da kutluyorum” şeklinde konuştu.

ANLAMLI DAVRANIŞ

Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ da bağışta bulunan iş adamı Sıtkı Polat’a teşekkür etti. “Bu tür davranışlar örnek ve anlamlı” diyen Saygılı, konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Afetlerde çorbamızı, yemeğimizi, çayımızı yüreğimizi paylaşmalıyız. Kızılay Adana Şubesi olarak bu güne kadar 60 tır giyim, yiyecek ve barınma malzemesini Van’a ulaştırdık. Ayrıca Valiliğimizin doğrultusunda Kentimizde barınan depremzedelerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bunların yanı sıra yetimlerimizi de unutmadık ve son olarak 50 çocuğunuzu giydirdik. Bizi tercih eden sizin gibi hayırseverimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.



1143 kez okundu

Yorumlar

     27/12/2011 13:23

Sayn Sıtkı POLAT bey Rusya da yılanlarla dans etmeniz hala bu haklın hafızalarındadır unutuldu sanma sakın.Böylesine şovlarla bu halk bazı şeyleri asla unutmaz.Bu halk bu numaraları yemiyor artık.
Misafir - murtçular

Günaydınlar     24/12/2011 11:12

Van Depreminin üzerinden bunca süre geçtikten sonra Sıtkı Polat'ın böyle bir şova yönelik yardımda bulunuyor görünmsei hiç te inandırıcı olmamıştır. Sanırım Sıtkı Polat, Rusyada yaşadığı vebasına sızan dansözlü eğlence gecelerindeki kahkakalarını böylece kamufle etmeye çalışmak kurnazlığı yapmaktadır. İşte trübüne oynamak buna denir. Bu organizasyondan yardım değil, gösreiş ve manipüle kokusu geliyor. Ömce samimi ol Sayın Polat...
Misafir - ONUNCU KÖYLÜ-01

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704