Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi23
Bugün Toplam861
Toplam Ziyaret1687370

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopçuk’a forma hediye eden dişi kramponlar, şampiyon olacaklarının sözünü verirken, Milletvekili Zopçuk ise “ Sizler için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dediler

Adana İdmanyurdu sahasında konuk ettiği Trabzon İdmanocağı maçı 1-1 berabere biterken, yankıları hala sürüyor. İdmanocağı’nın otobüsünü ve imkânlarını görenler, Adana’nın seçilmiş ve atanmışlarını göreve davet etti.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopçuk’a forma hediye eden dişi kramponlar, şampiyon olacaklarının sözünü verirken,  Milletvekili Zopçuk ise “ Sizler için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” dedi.

Türkiye süper ligindeki Adana’nın tek temsilcisi Adana İdmanyurdu şampiyonluk hesapları yaparken, sıkıntılardan bir türlü kurtulamıyor.  İdmanocağı maçı için dolmuşlarla Gençlik stadına giden Adana İdmanyurdu futbolcuları, rakiplerinin özel dizayn edilen otobüsü görünce şaşkına döndüler. İdmanocağı‘na seçilmişler, atanmışlar ve işadamları destek olurken, desteksizlerken yakınan Adana idmanyurdu maça çıkıp, muhteşem oyunu ile 1-1 berabere kalarak spor otoritelerini şaşkına çevirdi. İmkânları ölçüsünde kesin şampiyon olacağı iddia edilen Trabzon İdmanocağı maçında galibiyeti kaçıran kırmızı beyazlı futbolcular, şampiyonluk sözü verdi. Bayan futbolcular, Adanalı seçilmişler, atanmışlar ve işadamlarından da destek istemeyi ihmal etmediler. Bayanlar” Diğer takımlar çok daha iyi imkânlarda çalışırken bizim imkânlarımız çok sınırlı. Bize destek olunsun, biz Şampiyonluk kupasını Adana’ya getiririz” şeklinde iddialı konuştular.

 

Öte yandan AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopçuk’a yemekte forma hediye eden bayan futbolcular, “ Maçlarımıza sizleri de bekliyoruz” davetinde bulundular. Adana İdmanyurdu’nun desteklenmesi gerektiğini açıklayan AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopçuk” Forma hediyesi için çok teşekkür ediyorum. Bayanlarımızın her alanda olduğu gibi futbolda da söz sahibi olması bizleri mutlu etmiştir. Özellikle süper ligdeki tek temsilcimiz Adana İdmanyurdu’na ne kadar destek olsak azdır. En kısa sürede maçınızı izleyeceğim” şeklinde konuştu. Adana İdmanyurdu’nun sıkıntılarına rağmen bu ligde şampiyon olacağını her fırsatta dile getiren Başkan Metin Taylancı” Milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz. Formamız çok yakıştı. Bize destek olacağından hiç şüphemiz yok. Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bizlerinde imkânı olsa diğer takımlar gibi aracımız olur, malzememiz olur, doğal olarak da şampiyonluk kupasını da Adana’ya getiririz” diye konuştu.



1303 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382