Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam535
Toplam Ziyaret1668177

aK Parti Adana İl Koordinatörü ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı Karaisalı'ya gelerek ilçe başkanlığı için nabız yokladı

11 Aralık 2011 tarihinde yapılacak olan AK Parti Karaisalı İlçe Başkanlığı için genel merkez tarafından temayül yoklaması yapıldı.

Adana İl Koordinatörü AK Parti Gaziantep Millietvekili Mhemet Sarı ilçeye gelerek bir temayül yoklaması gerçekleştirdi. AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ömer Küpeli, Adana İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Erdal Harman, AK Parti İl İdare Amiri Halil Özyalçın, AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaisalı Koordinatörü Sebahattin Demirci'nin de bulunduğu toplantıda İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.
Temüyül ile ilgili geniş bilgileri derleyip sizlere sunmaya devam edeceğiz.



1709 kez okundu

Yorumlar

Dürüstlük timsali SABAHADDİN DEMİRCİ     26/11/2011 20:19

Sabahaddin Demirci hiçbir çıkarı olmadığı halde ilçesine ve köyüne sınırlarını zorlayarak hizmet etme çabasında olan eşine az rastlanan bir kardeşimizdir.hakkında söylenen kötü şeyler içinse '' meyve veren ağaç taşlanır. '' dan başka söylenecek birşey yok. hakkında ileri geri konuşan insanlar acaba bir baltaya sap olabilmişler mi merak ediyorum. burdan o gereksiz insanlara sesleniyorum ; hizmet diyorsunuz . Eğer hizmet istiyorsanız , genellikle kullanmayı reddettiğiniz Beyninize işbirliği yapma zamanı . boş konuşmakla olmuyor...
Misafir - beydemirli

bende sebahattin diyorum     03/11/2011 12:07

Güzelim ilçemiz hizmet konusunda neleri haketmiyorki.lakin basiretsiz ve kıçını koltuktan kaldırmaktan aciz uyuz ve pasif yöneticiler yüzünden hergün daha da kötüye gitmektedir.Bütün bu kötü gidişe son verebilecek aday olarak Sebahattin DEMİRCİ yi görmektetim.
Misafir - Mr_halil

tek adaydır     03/11/2011 12:25

Babacan DURAK gibi öncelik eniştelerime yüksek maaşla boş oturarak iş bulmak demeyecek tek aday ilçemizde Sebahattin DEMİRCİ kardeşimizdir.
Misafir - tacettin

S.DEMİRCİ     02/11/2011 16:00

SABAHADDİN DEMİRCİ DİYORUM BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEMİYORUM KARAİSALIYA İHANET ETMEYİN O KOLTUĞA TEK YAKIŞACAK KİŞİ SABAHADDİN DEMİRCİDİR!!!
Misafir - Ahmet

     02/11/2011 13:47

Murtçu_Çetin kardeşim senin yazdıklarına göre Babacan DURAK 1 saniye bile belediye başkanlığı yapamaz ki.Hemen görevden alınır bu başarısızlıkla..
Misafir - çecelili

     02/11/2011 13:51

ben burdan ilkkez bir başka konuyu dile getirecem; yeni gelen ilçe parti başkanı başarısız ve verimsiz olan karaisalı belediye başkanının görevden alınması hususunda Başbakanlık ve Bakanlık nezninde girişimde bulunacak mı?Tşk.ediyorum
Misafir - Murtçu_Çetin

boş kalsın     02/11/2011 13:41

o koltugun boş kalmasında fayda var anlaşılan.gelenin gidenden farkı olmayacak tüm işaretler onu gösteriyor.
Misafir - serdar

zor iş     02/11/2011 12:44

ben bir karaisalılı olarak oturup düşünüyorum bu işi yapacak olan çok ama yapacak olan yok çünkü bu iş dürüstlüğü kaldırmıyor bu işe gerçekten partiye gönül vermiş fedakar olan ve gerçekten allah rızasını gözeten insanlar talip olmalı vakti ve parsal gücü olan tabiki bunada herkez razı olmaz çünkü para kolay kazanılmıyor o yüzden partinin ilçe başkanı olacak olan kişiyi maddi yönden en azından parti giderlerini karşılayacak ödeneini karşılaması gerekmekte işte ozaman dürüstlüğüne itimat ettiğiniz birini getirin hem ilçe hem parti kazansın
Misafir - karaisalılı

haram olsun      02/11/2011 11:04

Kardeşim nedir bu Karaisalımızın kendi menfaatinden başka hiçbişe düşünmeyenlerden?? Babacan DURAK gelir sadece kendisini ve emekli eniştesini düşünür.Hasan Hüseyin gelir yakınlarını düşünür.Müslüm desen kendisine bile faydası yok.Peki bu ilçede halk için çalışacak halkı ön planda tutacak hiç mi bir dürüst adam yokya??Karaisalıyı bitirdiniz be bitirdiniz.mahvetttiniz ilçeyi.İlçe halkını kandırıyorsunuz 3 tane kaldırım taşı döşeyerek.O koltukların hakkını verin artık ömrünüz laylay lomla geçiyor.Olan ilçeye oluyor.boş yere devletin koltuğunu işğal ediyor ve maaşını siz ve yakınlarınız alıyor.BU milet bunu affetmeyecektir.Ve gene bu milletin hakkını babamda yiyorsa haram zehir zıkkım olsun.
Misafir - orhan

Tuttuğunu koparan Başkan aranıyor     02/11/2011 10:54

Karaisalı için tuttuğunu koparan, bu güne geri kalmışlığın ve unutulmuşluğun sıkıntılarını bir nebzede olsa ileri taşıyacak bir başkana ihtiyac var. Pozantı yolunun açılması , Çatalan - İmamoğlu yolunun bağlanması gibi. Bekliyroz
Misafir - Cecelili

eden bulacak     02/11/2011 10:37

ak parti ilçe başkanlığı yapan m.ö .partinin kuruluşundan beri sadece partiyi kendi menfeatleri doğrultusunda kullanmıştır partinin kurucusu olan tek kendisi değildi peki niye bu parti diğerlrini eskittide m.ö yü eskitemedi diye sorarlar .geçenlerde birinden duydum ilçe başkanı olmadan önce elinde dedektör o dağ benimbu dağ benim koşturuyormuş anlaşılan hazineyi ilçe binasında bulmuş.
Misafir - furkan

ARAB HÜSEYİN neden olmasın neden??     02/11/2011 10:46

Kim ortaya attı ise Allah razı olsun ARAB HÜSEYİN Karaisalı da yabana atılmayacak kadar değerli bir insandır.Neden neden neden olmasın? ARAB HÜSEYİN belediyede çalışırken 1 TL dahi haram lokma boğazından geçmemiştir.İlçemiz bu kadar temiz bir adayı kaldırır mı?? göreceğiz.Üç ayak oyunlarına alet olması yeter.
Misafir - murtçu

karaisalı     02/11/2011 10:11

sağol karaisalılı hemşerim allah senden razı olsun nerden buldun hiç aklımıza gelmemişti VAHİT ŞAHİN abimizden ricamız acilen HÜSEYİN IŞIK Beyi yani ARAP HÜSEYİN lakablı arkadaşımızı bulup fikrimizi iletmesi ve onun da fikrini karaisalı net te paylaşılmasını arzu ediyoruz bizi kırma be VAHİT abi
Misafir - mesut

başkanlık     02/11/2011 10:36

benim sizlere bir önerim var ilçe başkanı AYHAN IŞIK değil de HÜSEYİN IŞIK ın olmasını isterim HÜSEYİN IŞIK karaisalı belediyesinden emekli olmuş hesap işleri müdürü laabıda arap üseyin arkadaş çok dürüst bir insan ve aşarı derecede AKP li işte gerçek aday budur diyorum haydi hayırlı olsun
Misafir - karaisalılı

SEBO göreve     02/11/2011 10:52

İlçeyi Sebahattin Demirci kadar seven aday göremiyorum.Tüm kapılar Sebahattin Kardeşimize çıkıyor.O bu yükü ilçemizde kaldırabilecek tek emsalsiz adaydır.
Misafir - domroski osman

     01/11/2011 14:35

Karaisaıda ilçe başkanlığı yapacak çok değerli dürüst ve ADİL adamlar var ama ortaya çıkmıyorlar.Çükü biliyorlar ki ilçede çok çok dürüst ve adil yöneticiler istenmiyor.
Misafir - ilhan

yazık ilçeye     01/11/2011 14:38

çalışkan bir başkan karaisalıya haram.gelen kendi menfaati için geliyor.görmüyormusun belediye başkanını eniştesini belediyenin petrolüne yerleştirmeden başka hangi bir icraatı var .
Misafir - esnaf

Çalışkan bir başkan istiyoruz.     01/11/2011 12:21

Karaisalıya yakışır çalıskan tuttuğunu koparan hizmet veren ve isteyen bir Karaisalılı istiyoruz.
Misafir - Cecelili

     01/11/2011 11:47

Arkadaşlar kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz.AK PARTİ halkın partisidir.Bizim partimizdir.Açık söylüyorum hakikaten para ile birileri başkan olacaksa o başkanı biz istemiyoruz.Adam gibi bir adam çıksın çalışsın ve kazansın.
Misafir - MR_hakan

laylay lom     01/11/2011 11:12

Egerki Karaisalı AK PARTİ ilçe başkanlıgında para dönecekse ve parayı bastıran başkan olacaksa öyle başkan olmaz olsun.Öyle bir başkandan da Karaisalılı olarak hiçbirşey beklemiyoruz.Bundan da şunu anlıyoruz Karaisalı AK PARTİ ilçe başkanlığından hizmet beklemeyiniz.Takke düştü kel göründü anlaşılan.Gelende Müslüm kardeşimzi gibi günü geçirmekle laylay lomla geçirecek ömrünü.
Misafir - esnaf

karaisalı     01/11/2011 11:31

beyler ilçe başkanlığı için her ağızdan bir ses çıkıyor ancak bilinmelidir ki ilçe başkanlığı seçiminde oyu kullanacak delegeler bilinmelidir ki MÜSLÜM ÖVEÇ in yazmış olduğu delegelerden oluşmaktadır demek oluyor ki müslüm öveç in destek verdiği aday kazanır bunu kimse kulak ardı edemez müslüm öveç benim köylüm olması nedeniyle onu iyi tanırım parayı kim basarsa başkan o olur haydi hayırlısı
Misafir - öveç

     01/11/2011 09:48

Ayhan Işık ile Karaisalımın gideceği yer karanlıktır.Egerki aydınlıgı ve zenginliği hizmeti arıyorsak Sebahattin DEMİRCİ veya Ali METİNDİR.
Misafir - serdar

     01/11/2011 09:57

Müslüm ÖVEÇ kadar pasifbir başkan adayı İlçemize gelmemiştir.Karaisalımızın 10 yılı boşa geçmiştir.Ve birtane de İlçede birisi karşısına geçipte başkan neler oluyor neden çalışmıyorsun??neden uyuyorsun dememiştir.Yoksa ben Müslüme asla kızmıyorum adamın kapasitesi o kadar ne yapsın.olan koca bir ilçenin 10 yılına olmuştur.Allah'ın izni ile Sebahattin DEMİRCİ abimizle ilçemiz hakettiği hizmeti alacak.Uygar medeniyet ilçeler seviyesine yükselecektir.Kalın sağlıcakla.Allaha emanet olun.
Misafir - MURTÇU

Kimolursa olsun     01/11/2011 09:43

Mevcuttan iyi olacaktir kim gelirse gelsin
Misafir - Karaisali

     01/11/2011 08:33

Adananın en geri kalmış ilçesi KARAİSALI dır.Bunda Müslüm ÖVEÇ ve Babacan DURAK beylerin o kadar çok emegi varki kelimelerle anlatılmaz.İlçemizin kötü talihi için kabuğunu kırması için bu ilçe başkanlığı son şanstır.Bu şansta SEBAHATTİN DEMİRCİ kardeşimizdir.Bu şans İlçemize 100 yılda bir gelir.Bu şansı kaybedersek zararımız o kadar büyük olur ki anlatılmaz.
Misafir - erdal

     01/11/2011 08:43

İlçemizin kurtuluşunun tek adresi Sebahattin DEMİRCİ dir.kendisi İlçemizde sevilen sayılan ve dürüst birisidir.İlçemize çok faydalı olabilecek tek adaydır.
Misafir - çetin

     31/10/2011 21:35

çok dogru söylüyorsunuz ilçeyi iyi bilenler yöneti bu güne kadar bu hale getirdi bilmeyenler gelirse daha iyi olabilir sebahattin abiyi kendi ilçesini bırak kendi köyünde seveni olmadını duyuyoruz nasıl olur bilmem yorum sizin arkadaşlar
Misafir - nanis

     31/10/2011 20:33

Sebahattin DEMİRCİ kardeşimiz göreve diyoruz.Ayhan IŞIK beye Karaisalı teslm edilemez.HAYdi ilçem sahip çık Sebahattin DEMİRCİ kardeşimize.
Misafir - sinan

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339