Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam449
Toplam Ziyaret1668835

Karaisalılı Zatih Ünaldı Buruk Mezarlığında toprağa verildi

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kıyısında ölü olarak bulunan yaşlı adamın emekli öğretmen olduğu ve alkollü olduğu için otomobiliyle kaza yaptıktan sonra araçtan inip uçurumdan yuvarlanarak öldüğü ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, iki gün önce Seyhan Baraj Gölü kıyısında balık tutan bir kişi sabah saatlerinde polisi arayarak kıyıda bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını söyledi. Bunun üzerine polis ekibi hemen harekete geçti. Yerde hareketsiz şekilde yatan kişinin öldüğü belirlendi. Bunun üzerine olay yerine Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ve Olay Yeri İnceleme ekibi sevk edildi. Şahsın isminin Zatih Ünaldı (60) olduğu öğrenildi. Ünaldı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldıktan sonra ölüm nedeni de belirlendi.

Ünaldı'nın öldüğünde aşırı alkollü olduğu bu nedenle yaşlı adamın Çoban Dede Türbesi çevresinde otomobille gezerken kaza yaptığı ve aracından indiği belirlendi. Yaşlı adamın otomobilden indikten sonra yolun kenarının aşırı alkollü olduğu için uçurum olduğunu fark etmediği ve bu nedenle metrelerce yüksekten düşerek yaralandığı, gece olduğu için yardım gelmediğinden öldüğü belirlendi.

Yapılan otopside herhangi bir dış müdahalenin olmadığı bu nedenle cinayet şüphesinin bulunmadığı aşırı alkol nedeniyle kendini kaybettiği için canını kaybettiği öğrenildi. Bunun yanı sıra olay yeri incelemesinde ise yaşlı adamın cep telefonunun yanı başında bulunduğu, cep telefonunda 3 mesaj ve 4 cevapsız arama olduğu herhangi bir gasp ya da hırsızlık olayının da olmadığı belirlendi.
Yaşlı adamın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.



877 kez okundu

Yorumlar

BAŞ SAĞLIĞI     30/10/2011 09:33

KÖYLÜMÜZE VE EMEKTAR ÖGRETMENİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN.
Misafir - KÖRÜKLÜ KÖYÜ

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339