Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam906
Toplam Ziyaret1686339

Afetzedelere yardım etmeliyiz



MHP Adana milletvekili Seyfettin Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada Van ve ilçesi Erciş'te vuku bulan 7.2 fliddietindeki depremde can verenlere Allah'tan rahmet dilerken yaralıara da acil şifalar diledi.
Depremin doğal bir afet olduğunu önlemenin mümkün olmadığını ancak depreme hazırlıklı olmanın açtığı yaraları hafifleteceği gerçeğinin altını çizen Yılmaz, ' Van'daki depremde 300‘e yakın vatandaşımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Bu afetde göstermiştirki ülkemizde depremle ilgili önleyici tedbirlerin alınması acilleştirilmelidir. Ne zaman nerede olacağı belli olmayan bu afete karşı devletimizin ilgili kurumları caydırıcı tedbirlere ağırlık vermelidir. Bugün Vanı kardeşlerimizin acısına ortak olmaya, onların acısını sosyal yardımlarla hafifletmeye çalışıyoruz. Ebediyete intikal eden vatandaşlarıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara başsağlığı diliyorum' dedi.
MHP'li Yılmaz mesajında 'tüm vatandaşlarımızın acının en büyüğünü yaşayan Vanlı kardeşlerimizin acısını hafifletmeye çağırıyorum' diyerek şöyle devam etti. 'Hükümetin bölgeye yaşanan acıya en az Somali kadar ilgi göstermesini, depremin açtığı yaraların sarılması konusunda geniş boyutlu bir devlet yatırımı  programlanmasını bekliyorum' şeklinde konuştu



982 kez okundu

Yorumlar

     26/10/2011 10:23

ÇOk güzel demişsin veekilim ama peki sizler vekilimiz olarak kaç maaşınızı depremde zarar görenlere bağışlamayı düşünüyorsunuz???
Misafir - seyhanlı

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382