Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam605
Toplam Ziyaret1668991

Yıldıray Arıkan tarafından kıyılan nikahın şahitliklerini MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile Adana eski Emniyet Müdürü Şükrü Yetimoğlu, Albay Mesut Genç ve Muzaffer Önder Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Çömlekçi ve Yılmaz Ailelerinin evlatları Onur ve Ayşe’nin nikah şahitliği yaptı.

  Çiçekçi Rifat Yılmaz’ın oğlu Onur ile Çömlek ailesinin biricik kıza Ayşe’nin nikahı Seyhan Oteli’nde kıyıldı. Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan tarafından kıyılan nikahta gelin tarafının nikah şahitliğini Adana İl eski Emniyet Müdürü Şükrü Yetimoğlu, Albay Mesut Genç ve Muzaffer Önder yaparken, damat Onur Yılmaz’ın nikah şahitliğini ise MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ve Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı yaptı.

  Nikahı kıyan Çukurova Belediye Başkanı Arıkan, gelin ve damadı kutladıktan sonra evlilik cüzdanını Adana Eski Emniyet Müdürü Şükrü Yetimoğlu’na verdi. Yetimoğlu da nikah cüzdanının gelin Ayşe Çömlek Yılmaz’a sundu.

   Nikahtan sonra genç çiftler ile davetliler hep birlikte eğlendiler.



2115 kez okundu

Yorumlar

tebrikler     24/10/2011 17:30

bu mutlu günümüzü bizimle paylaşan çok kıymetli sevenlere sonsuz şükranlarımı sunar çok teşekürler imi arz ederim darısı tüm bekar kardeşlere olsun
Misafir - rifat yılmaz

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339