Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam581
Toplam Ziyaret1682568

VEYSEL GÜNGÖR KARSİAD’I ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Adana İl Genel Meclis Üyesi Veysel GÜNGÖR KARSİAD’ı ziyaret etti. Karaisalı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser ‘in ,Veysel Güngör’le yemekte bir araya geldiği toplantıya Ayhan Işık’ta katıldı.

Veysel Güngör yaptığı konuşma da ;” Devletimizin  her alanda, kim olursa olsun ülkenin yararına proje geliştiren herkesi desteklediği bu dönemde KARSİAD’ında geliştirdiği projelerle katkıda bulunacağını düşünüyorum. Karaisalı’lı girişimci, sanatkar ve ticaret erbabları bir araya gelerek güçlerini artırmalıdır. Özellikle tahıl, ayçiçeği,nar ve zeytin gibi ürünler Karaisalı’lı girişimciler tarafından değerlendirilerek ekonomiye katkıda bulunulabilir. Bu anlamda derneğinizin çok anlamlı görevler yerine getireceğini düşünüyorum. Başta İsmail Demirkeser olmak üzere dernek yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser’de Veysel Güngör’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Demirikeser, “KARSİAD Karaisalılı İş adamlarının bir araya gelerek güç birliği oluşturması için kuruldu. İş adamlarımızın sorunlarına çözüm üretmek böylece Karaisalı’nın önünü açmak başlıca görevlerimizden biridir. Ülkemiz gelecekte 10 büyük ekonomi arasına girmek istiyor. Bunu gerçekleştirmek için çok çalışmalıyız. Buda ancak girişimcilerin önünü açarak olur. Böylece istihdam da sağlanmış olur. Karaisalı’nın her alanda aktif bir duruma gelmesi için dernek olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.



1962 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398