Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam283
Toplam Ziyaret1685716

Şehirde ne varsa köylerde de aynısı oluyor

   Açılıştan önce Kıralan yolu üzerinde Yerköprü mevkiinde yapımı devam eden Hidroelektrik Santralinde bir müddet incelemelerde bulunan Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı ve kurum amirleri santral çalışanlarından bilgi alarak; ilçemizin bu gibi yatırımlara ihtiyacı olduğunu dile getirdiler. Buradaki ziyaretlerin ardından parke taşı açılışlarının yapılacağı köylere hareket edildi.

 

        Parke açılışına Kaymakam Hidayet Sarı’nın yanı sıra, Belediye Başkanı Babacan Durak, İl genel meclis üyeleri, kurum amirleri ve yöre halkı katıldı.Açılışı Kaymakam Sarı ile Durak ‘ Köylerimize hayırlı olsun’ dilekleriyle gerçekleştirdi.Kaymakam Sarı ‘sağlıklı yaşam için,dertlerin sona ermesi için,köy halkının ihtiyaçlarını gidermek adına yapılan bu yatırımlar karşısında,vatandaşlarımızın yüzündeki bu sevinci görmek bizleri her zaman mutlu etmiş ve mutlu etmeye devam edecektir, Kıralan köyüne gelen ziyaretçiler ilçemizin en güzel tarihi eserlerinden biri olan Hacıkırı Köprüsünün yanında parke taşıyla süslü örnek bir köyle karşılaşacaktır’ sözleriyle devam ederek açılışa katılanlara teşekkür etti.

Açılış sırasında Bolacalı muhtarı Murat Sabah köy halkına yaptıkları bu hizmetlerden dolayı Hidayet Sarı’ya plaket verdi ve açılış onuruna düzenlenen yemeğe geçildi. Köy muhtarlarınca Bolacalı köyünde düzenlenen yemekten sonra açılış sona erdi.



863 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382