Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam1057
Toplam Ziyaret1687566

Demirkeser, Adana’da küçük esnaf ve sanatkarlar sanayi sitesi kurulmasını istedi.

 Karaisalılar Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, Adana’da çeşitli bölgelere küçük esnaf ve sanatkarlar, sanayi sitesi kurulmasının şart olduğunu söyledi. KARSİAD yönetim kurulu üyesi Büyükşehir Belediye Meclis üyesi iş adamı Sıtkı Polat ve Sabahattin Demirci, ile birlikte Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim kurulu Başkanı Ali Gizer’i makamında ziyaret eden Demirkeser, demirci, kaynakçı, demir ve plastik doğrama gibi değişik iş kollarında çalışan sanatkarlara ait işyerlerinin dağınık olduğunu, bu sanatkarların bir araya getirilmesi gerektiğini vurguladı. Esnafın bu dağınıktan rahatsız olduğunu belirten Demirkeser, “Plansız ve denetimsiz bir şekilde yapılaşmış, çevre kirliliği ve plansız kentleşmeye neden olan dağınık şekildeki işyerlerini bir araya toplayarak çevre sağlığına ve şehrin planlı gelişmesine katkıda bulunabiliriz. Bu sorun el birliğiyle bir an önce çözüme kavuşturulmalı. Belediyelerimiz tahsisini yapsın gerek yap-işlet-devret yoluyla yapılsın, gerekse kiralık olarak yapılsın sanatkarlar bir araya toplatılsın. Hem küçük esnaf çalışır, hem de vatandaş rahat eder" dedi.

EL BİRLİĞİ OLMALI

Samimi geçen ziyaret de Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat’da Ali Gizer’in başkanlığındaki ATO’nun kent de önemli işlere imza attığını ifade etti. Polat, “Belediyelerimizle kurum ve kuruluşlarının temsilcileri olarak sık sık bir araya gelerek gücümüze güç katmalıyız. Adanamızı kalkınması tüm Türkiye’ye örnek bir şehir yapmamız için el birliğiyle olmamız şart” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATO Başkanı Ali Gizer ise, misafirlerinden övgüyle bahsetti. Gizer, “Sizin gibi vatan sever memleketini sever insanlarla bir arada olmak, bize daha da güç verecektir. Birlikte halkaları genişleterek kucaklaşmalıyız. Adana’mızı gerçek ruhunu ortaya koymalıyız. Bunun içinde ne gerekiyorsa el birliğiyle yapmalıyız. Fedakarlık şart, birliktelik şart. Adana’da küçük esnaf ve sanatkarlar bir araya getirilmesi için de ne gerekiyorsa bizler varız. Sonuna kadar da destekleriz” şeklinde konuştu.



985 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406