Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret1685084

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarımızdan olan Beydemir İ.Ö.O. nun bina ihtıyacı olan çatı yalıtım ve onarım işi kaymakamlığımız tarafından yaptırıldı.



Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarımızdan olan Beydemir İ.Ö.O. nun bina ihtıyacı olan çatı yalıtım ve onarım işi kaymakamlığımız tarafından yaptırıldı.

        Hizmette köy,kurum ve birey ayrımı yapmadan halka hizmet anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Karaisalı kaymakamlığı çocuklarımızın daha sağlıklı ve huzurlu eğitim yuvalarında öğrenim görmelerini sağlamak için okullarımızın ihtiyaçlarını imkanları zorlayarak gidermeye çalışıyor. İlçemiz Kaymakamı Hidayet Sarı,kısıtlı imkanlar çerçevesinde yaptırılan bu hizmetleri özellikle yerinde inceleyip, çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

       Kaymakam Sayın Sarı her bireyi düşünerek hizmet edeceklerini, yavrularımıza bir harf dahi öğretip onlara gelecek hazırlayan kurumlarımızında ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarına devam edeceklerini belirtip,yeni öğretim yılında öğretmen ve öğencilerimize başarılar diledi.



1216 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351