Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam742
Toplam Ziyaret1687251

Adanaspor Basketbolde de idiialı


Tribün Altı Antreman Salonu’nun yeni sezon saatleri belirlendikten sonra çalışmalarına devam eden Adanaspor Basketbol Takımı Altyapısı, gümbür gümbür yeni sezona hazırlanıyor. Altyapı teknik patronu Ersin Berküren “Çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi ve şunları kaydetti.
“Genç 1. Küme’ye iddalı hazırlanmaya devam ediyoruz. Ekim ayı sonunda başlayacak olan altyapı müsabakalarımıza haftada üç antreman ile çalışıyoruz ve inanıyoruz ki şampiyonluğa adayız. Bu yıl gerek EBBL’de gerekse altyapıda başarıyı Adana’ya getireceğiz. Yok olmaya yüz tutmuş Adana’daki erkek basketboluna bu şart artık. Öte yandan sürpriz transferler gerçekleştik. İleriki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağız. ”

HERŞEY ADANA ERKEK BASKETBOLU İÇİN
Kulüp Koordinatörü A.Aykut Karabulut ise:
“ Ne yapıyorsak, ne çabalıyorsak Adana’da yok olmaya yüz tutmuş, erkek basketbolu için yapıyoruz. EBBL’de mücadele edecek olan üst takımımıza oyuncularımızı son sürat yetiştiriyoruz ve Adanalı çocuklarımız Adana’da kalıyor. Yarın bir gün çıkacakları resmi müsabakalarda Adana ruhuyla mücadele edecekler.”

Öte yandan Adanaspor Basketbol Takımı Altyapısı ile iletişime geçmek isteyenler Sular Mevkii’nde bulunan kulüp binasına, Tribün Altı Antreman Salonlarına (Çarşamba- Saat:17:00 Cuma- Saat 19:40 ), Kulüp Koordinatörlüğü’ne ve Altyapı Sorumlusu Uğur Üzer’den bilgi alınabileceği Kulüp Yönetimi tarafından dile getirildi.



881 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382