Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam902
Toplam Ziyaret1669288

Bahçeli yarın Osmaniyede

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir dizi toplu açılış ve temel atma programlarını gerçekleştirmek üzere yarın memleketi Osmaniye’ye geliyor. Osmaniye Belediyesi’nin gerçekleştirdiği fiziki hizmetlerle ilgili düzenlenen programa katılım için karayoluyla gelecek olan Bahçeli, 5 Ekim 2011 Çarşamba günü memleketinde olacak.

 

Yeni Sebze ve Meyve Toptancı Hali Temel Atma Töreni

 

Belediye Başkanı Kadir Kara’nın açıkladığı programa göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'nin yıllardır beklediği bir yatırım olan Yeni Sebze ve Meyve Halinin temel atma törenine katılacak.

 

Kara, program hakkında şu bilgileri verdi:

 

Şirinevler Mahallesi ve Galericiler Sitesi Programı

 

“Yıllardır hizmet alamayan Şirinevler Mahallesi ve onun hemen karşısında bulunan Oto Galericiler ve Kamyon Galericiler Sitelerinde önemli altyapı ve yol çalışması yaptık. Sayın Genel Başkanımızın Osmaniye'de ikinci durağı burası olacak. Saat 15.00'da Şirinevler Mahallesi sakinleri ve sitelerde bulunan esnaf kardeşlerimiz hemşehrimiz Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerini belirterek küçük bir program düzenlenecek. Oto Galericiler Sitesinin ikinci bölümünün de startı verilecek.

 

Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Temel Atma Töreni

 

Yine Hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin katılımı ile saat 15.30'da Atatürk Caddesi Eski Fıstıkçılar Çarşısında Yer altı Otopark ve Meydan Düzenleme Projesinin temel atma töreni yapılacak. Ayrıca bu alanda kısa dönem içerisinde tamamladığımız irili, ufaklı bir çok projemizin de açılışını yapacağız. Toplu Açılış ve Temel Atma Törenlerimizin ardından Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli sırayla MHP İl Başkanlığını, belediyemizi, TEMA Evini ve arsasını kendisinin bağışladığı Şehit ve Gaziler Derneği ile Muhtarlar Derneğini ziyaret edecek.

 

Toplu Nikâh ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı

 

Ziyaretlerin ardından Hemşehrimiz Devlet Bahçeli saat 19.00'da 7 Ocak Stadyumunda düzenlenecek Toplu Nikâh Töreni ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtım Törenine katılacak. Törenin ardından sanatçı Ümit Besen bir konser verecek. Buradaki programa milli futbolcumuz hemşehrimiz Samet Aybaba da katılacak”

 

MHP Adana teşkilat temsilcileri de katılacak

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Osmaniye’de katılacağı programlara Adana teşkilat temsilcileri de iştirak edecek. MHP Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, “Hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Osmaniyeli olduğu kadar aynı zamanda Adanalıdır da. Bu yönüyle Çukurova’nın bağrından çıkmış büyük bir lider ve devlet adamıdır. Halkın içinden çıkmış, samimi, mütevazi yönleriyle içimizden biri olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi Çukurovalı hemşehrilerimiz yalnız bırakmayacaktır. Bizler de Sayın Genel Başkanımızın Osmaniye’deki programına katılıp, partili belediyemizin başarısına tanıklık edip, mutluluklarını paylaşacağız” dedi.



835 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339