Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam924
Toplam Ziyaret1686357

Çatıkur Yeşll Beyazlı takıma göğüs reklamı verdi

Karaisalıspor Başkanı Kemal Metin, KARSİAD'ı ziyaret ederek, takımına bir sezonluk göğüs reklamı aldı.

Karaisalıspor Başkanı Kemal Metin Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Şahin ile birlikte KARSİAD Başakanı İsmail Demirkeser'i Adana'da ziyeret etti.

 Demirkeser, kendilerinin Adana'da yaşadığını ancak çıktıkları toprakları unutmadıklarını ve yetiştikleri yere karşı insani ve sosyal sorumluluklar taşıdıklarını belirterek, ''Benim şahsen ilçemize hizmet etmekten başka bir gayem yoktur. Biz ilçemize vermeye geldik. Karaisalıspor'da ilçemizin adını duyurmaya çalışmakta, sosyal bir aktivite olarak hizmet etmektedir. Karaisalı'da doğup, Adana'da para kazanan bizler, ilçemizin güzide spor kulübüne maddi ve manevi katkılarda bulunma mecburiyetimiz vardır. Bu nedenle Karaisalıspor'a destek olmak için bir sezonluk göğüs reklamı vermek istiyoruz'' dedi.

Karaisalıspor Başkanı Kemal Metin de, Demirkeser'in önerisini kabul ettiklerini ve tüm Karaisalı Spor camiası adına teşekkür ettiklerini söyledi. Metin, ''Bundan böyle KARSİAD ve Karaisalıspor olarak el ele vereceğiz. Bu yıl ki hedefimiz 1. Amatör kümeye yükselmek olacaktır'' dedi.



1225 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382