Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam492
Toplam Ziyaret1681577

Karaisalılılar olarak Baş’ı çok sevdiklerini kaydeden Demirkeser,’’ DEİK organizasyonları ile işadamlarına doğrudan iş bağlantısı ile sonuçlanabilecek yararlar sağlayacağına inanıyorum''dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ‘a bağlı Dış Ekonomik İşler Kurulu (DEİK) Saymanı Şaban Baş’ın, iş dünyasının DEİK’e üye olmaları yönündeki çağrısına anında cevap veren Karaisalı Sanayici ve İşadamları (KARSİAD) Başkanı İsmail Demirkeser, üyelik işlemleri için Baş ile görüştü.

  KARSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Dinç’in de bulunduğu grüşmede DEİK Saymanı Şaban Baş, DEİK’in temel görevinin bünyesindeki iş konseyleri aracılığı ile iş dünyasının ihtiyaç duyduğu bu ilişkileri kurmak, firma iş planları ve stratejileri için gerekli bilgileri sağlamak olduğunu belirterek, ''Dış ilişkilerde karşılaşılan ve yeni işbirliklerinin oluşumunu olumsuz etkileyen sorunları belli ölçülerde bertaraf etmek, firmaların yabancı muhatapları ile biraraya gelmesini sağlamaktır. Toplam 86 İş Konseyi’ni bünyesinde barındıran DEİK, her yıl yurtiçi ve yurtdışında  500 civarında toplantı düzenleyerek DEİK üyelerini diğer ülkelerin firmaları, üst düzey devlet adamları, diplomatik misyonlar, çeşitli araştırma kuruluşları ve akademik kurumların temsilcileri ile biraraya getirmektedir. Sizin gibi değerli işadamlarımızı da DEİK çatısı altında görmekten mutlu oluruz’’ dedi.

  Demirkeser de,  Şaban Baş’ı ATO’daki Başkanlık döneminden tanıdıklarını ve STK Başkanı ve gerekse de işadamı olarak Adana’ya büyük hizmetleri bulunduğunu söyledi.  Karaisalılılar olarak Baş’ı çok sevdiklerini kaydeden Demirkeser,’’ DEİK organizasyonları ile  işadamlarına doğrudan iş bağlantısı ile sonuçlanabilecek  yararlar sağlayacağına inanıyorum. Türkiye dışındaki ülkelerde ve dünyada meydana gelen  önemli gelişmelerden bu sayede haberdar olabileceğiz’’ diye konuştu.



737 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704